Itt nézheted meg a Zelda témájú Nintendo Directet

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 28.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo végre begyújtja a rakétákat, és rajongók ezreinek álmát váltja valóra: 10 percig láthatjuk mozgásban a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. A bemutatót nálunk is végigizgulhatjátok!

Vége a titkolózásnak! Végre több konkrétum is napvilágot lát ma délután 16:00-tól a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékmenetéről, világáról és harcrendszeréről, valamint arról, hogy Link milyen új eszközöket vet be, hogy megmentse a királyságot.

A pletykák arról szólnak, hogy a Nintendo új Switch OLED modellel készül a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom premierjére, hiszen egy Gamestop-alkalmazott idő előtt lelőtte a poént.

A bemutatót itt nézhetitek meg, hamarosan jövünk a részletekkel!

5.
5.
Doomsayer
#4: Igen, pontosan értem amit beszélsz. Bár ugye egy adott játék, hogy éppen kinek tetszik az totálisan egyéni érzések, tapasztalatok és vélemények tükre. De tényleg: nálam a Witcher 3 óta, ami 2015-ös és így éppen 8 éves lesz pár hét múlva és a Deus Ex Human Revolution óta, ami 2011-es és így 12 éves lesz a nyáron, a harmadik legjobb játék 12 éven belül a Xenoblade Chronicles 3, ami Switch exkluzív? És azt a nyomi Switch-et a 3 éves kínai mobiltelefonom beleveri a földbe....?

Most nem azt mondom, hogy a Nintendo vagy a Switch kategorikusan jó, vagy jobb dolog lenne bárminél. De nem hiszem, hogy a TotK megjelenése után bármelyik másik gépemet nagyon erőltetnem kéne egy ideig (2-3 hónap) ilyenekkel, hogy konnektorba bedugás. Legalábbis a BotW megjelenése után csak a Wii U ment 3 hónapig, mint ha nem lenne PC a világon, pedig jó gépem volt, amikor a BotW megjelent.
4.
4.
tyber16
#2: A ray tracingel az a bajom, hogy a konzolokra is erőltetik amik még mindig nem állnak készen rá. Pc-n megértem és szerintem a Metro Exodus javított változata elképesztő ahogy kinéz pc-n. De a konzolos játékok nem igénylik ezt és inkább Zelda féle kreativitást várnék gameplay szinten mint nagy grafikát. Ott a Horizon 2 és a Demon Souls remake amik az eddig legszebb játékok valaha konzolon és én pl ennél jobbat nem igénylek látványban. Azzal egyetértek, hogy nagyon sok minden ugyanaz a Zeldában de ami ott jó volt azon minek itt változtatni. Plusz ez csak egy nagyon kis szelet volt a játékból és ez a pár új mechanika biztos hogy a teljes játékban iszonyat nagy szabadságot és kreativitást fog adni. Csak ez zavar hogy mások meg dollármilliárdokat elköltenek a látványra, ami oké mert ezzel akarják eladni a játékot meg sokan ehhez értenek de a gameplay mindig is a látvány felett áll szerintem. Én is igénylem a szép grafikát de bármikor beáldoznám a több környezeti interakció oltárán pl. Szóval a fogyatékos ray tracinget a konzolokra értettem mert oda még semmi keresnivalójuk nagyon max. lineáris játékoknál de ilyen hardvereken valami zelda szintű interaktivitást szeretnék már látni.
2.
2.
Doomsayer
#1: *döbbenet

Hé! :) A ray tracing igencsak jó és aki nem látja és nem igényli az komolyan elmehet szemészetre és biztos nem látott sem videojátékot, sem játékra alkalmas gépet az elmúlt 2-3 évben, sőt sosem lehet tagja a Master Race-nek, mert alkalmatlan!

De azért hozzáteszem, hogy bizonyos szinten igazad van. Bár az újra felhasznált tartalom a 70€-s ár mellett hagy kívánnivalót maga után és így pár szempontból valóban csak drága DLC-ről beszélhetünk (szerk: mai dátumon, első látásra), a látottak alapján azért foglalkoztak vele, hogy kitaláljanak valami újat. Aki 13-adszorra viszi végig, annak lehet véleményes lesz, de második végigjátszásnak szerintem kiváló lehet. Engem pont kb 1 hónapja kapott el a BotW újrajátszás szele és nyilván már nem álltam bele, szóval így szerintem jó lesz az új rész. De azért kb 200-300 óra játékmenet után totál ugyan azon a helyen meghallani totál ugyan azt a zenét így a 6 éves első rész után egy kicsit csücskös volt. De mondjuk az én véleményem egészen mindegy. Úgyis eladnak egymilliárdot belőle. Ehhez én is hozzájárultam egy példánnyal. Eleve sok minden nincs is betervezve nekem ez évre, de ez a Zelda pl benne van a kevés között. Jól fogok vele szórakozni? 100%
1.
1.
tyber16
Na a nagykonzolgyártók miért nem képesek hasonló kreatív játékot csinálni a 8x erősebb hardverükön? Ezt kéne nyomatni nem a fogyatékos ray tracinget. Ha egy a telefonomnál gyengébb hardverű konzolon ezt megtudják csinálni akkor egy ps5-ön miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...