Magyar fejlesztésű hackerszimulátor a DROP - System Breach

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Ma jelent meg a magyar Etherfield Studio játéka, a DROP - System Breach, amely egy hideg, szétkapcsolt és paranoiás jövőben játszódik. Itt nincs egységes szervezet, minden vállalat saját digitális erődöket épített ki.

Mindig külön öröm egy magyar fejlesztésről beszámolni. Az Etherfield Studio szólt nekünk, hogy megjelent a Steamen a DROP - System Breach, ami egy akció-stratégia és hackerszimulátor egyveleg, ami alaposan próbára teszi a játékosok gyorsaságát, eszét és ravaszságát.

Isten hozott a hideg, szétkapcsolt és paranoiás jövőben! Itt nincs egységes hálózat. Minden szervezet, vállalat és közösség saját digitális erődöket épített ki, hogy megvédje az adatait mindenki mástól. A játékos hackerként próbál bizonyítani ebben a jövőben. Veszélyes munka, de sokra viheti bárki, ha képes a megbízóinak megszerezni, amire szükségük van.A játékos “DROP”-okat vállal, azaz a cyberdeck-jével csatlakozik a helyi terminálokhoz, betör a hálózatokba, értékes információkat tölt le, kémprogramokat telepít, vagy fizikai betöréseket támogat a háttérből. És ha ügyes, anélkül tűnik el, hogy nyomot hagyna, de sietnie kell, mert mindig csak öt perce van, mielőtt elkapnák. Minden egyes Drop erről szól, az állandó veszélyről, ám ha a játékos ügyesen manőverez a nagyok játszmájában, bármit elérhet.

A DROP - System Breach már elérhető a Steamen, ahogy a játék demója is, ha a fenti leírás felkeltette az érdeklődésedet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...