Anvil Empires - a Foxhole alkotóinak legújabb játéka

  • Írta: szlav
  • 2023. április 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Karddal, lándzsával, kalapáccsal vagy kapával a kézben egyszerre többezer játékos esik egymásnak a Foxhole készítőinek következő stratégiai MMO-jában. Íme, az Anvil Empires.

Az Anvil Empires bemutatkozó előzetesét látva könnyen gondolhatnánk, hogy csak egy újabb középkori RTS-ről van szó, ez azonban nem is állhatna távolabb a valóságtól. A képernyőn látható sok-sok karaktert ugyanis mind egy-egy játékos irányítja. Csupán egyetlen apró fogaskerék lehetünk a hatalmas középkori birodalom metaforikus gépezetében - mindenkinek meg van a saját szerepe, és minden szerep elengedhetetlen a győzelemhez.

Ahhoz, hogy ezt a gyakorlatban is elképzeljük, nem kell túl messze mennünk, hiszen a Siege Camp stúdió előző játéka, a Foxhole teljesen hasonló alapokon ért el nagyszerű sikereket. Ott a második világháború hadszínterei adták a hátteret a gyalogos rohamoknak, a tankcsatáknak, az utánpótlást biztosító konvojoknak és mindezek koordinálásának. Az Anvil Empires hasonlóan fest majd, csak éppen a középkorban.

A folyamatosan aktív, permanens világokban kettő (vagy több) birodalomhoz csatlakozhatnak a játékosok, ahol olyan feladatokat láthatnak el, amit csak szeretnének. Lehetünk lovagok, íjászok, építészek, de akár egyszerű parasztok is - mindegyik magunkra vállalható szerepkör fontos, hiszen csak így virágozhat fel a több száz, vagy több ezer játékosból álló birodalom.

Az Anvil Empires korai tesztjei már ebben a hónapban megkezdődnek, a megjelenés azonban még nincs a láthatáron.

3.
3.
markoci555
#2: én látok benne fantáziát, nem feltétlen kell a legalja munkát is embernek végeznie, de még azt is csinálja valaki más játékokban is
én a sokkal nagyobb problémát abban látom, hogy ehhez rengeteg ember kell, és biztos nem lesz
2.
2.
Blackhard89
Megnéztem a videó, na mondom nem is rossz. Elolvastam hogy mit írnak róla.... Most komolyan? Ebben a formában valaki itt lát fantáziát? Minden egyes karakter az 1 player? Ha befektető lennék kiröhögtem volna azt a stúdiót aki ezt megakarja csinálni.... Hogy miért? Emberek! Indítjuk a játékot! Én leszek a földesúr, a parancsnok meg mondjuk Józsika! Ki jelentkezik koszos parasztnak? Na jelentkezzen már valaki! Így nem tudjuk elindítani a játékot..... Nevetséges! Előre garantált bukta!
1.
1.
crytek
Rendesen április 1-nek éreztem volna ha egy single game-et fejlesztenének
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...