Nézzük, milyen filmek érkeznek Netflixre és HBO Maxra áprilisban!

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. április 2.
  • Cooltúra
Link másolása
A vadiúj hónap vadiúj kínálatért kiált a streamingszolgáltatóknál: íme a Netflixre és az HBO Maxra érkező sorozatok, filmek listája!

A Netflix és az HBO Max, a folyamatosan elérhető saját tartalmai mellett, számtalan újdonsággal várja havonta a filmek és sorozatok szerelmeseit. A Polygon segítségével vegyük sorra az érkező újdonságokat! 

A Netflixen áprilistól megtekinthető az Inside Man, ami egy bűnügyi-thriller Denzel Washingtonnal a főszerepben. Aki egy ennél könnyedebb szórakozásra vágyik: érkezik a How to Train Your Dragon, egy animációs viking kaland, aminek az egyik főszereplője mindenki kedvenc sárkánya, Fogatlan. Christopher Nolan zseniális alkotása, az Inception sem maradhat ki a felsorolásból, amiben az álom és az ébrenlét folyik össze egy izgalmas történetben. A The Bourne Legacy, Jeremy Renner és Edward Norton kém-thrillere zárja a Netflixre érkező filmek sorát.

Az HBO Max erre a tavaszi hónapra nem erőltette meg magát: mindössze két film érkezik a már meglévő katalógusba. A Spring Breakers egy feminista hangvételű, Skrillex zenéire megkomponált őrült kaland. Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson és Rachel Korine úgy döntenek, hogy együtt kirabolnak egy éttermet, hogy nyaralni mehessenek. Ezt a csodát szorosan követi a Tangerine, 2015-ös tragikomédia, ami a pletykák szerint teljes egészében iPhone-kamerával készült.

Jó szórakozást mindenkinek a frissen felkerült filmekhez!

9.
9.
crytek
Ezek az ezer éves filmek már nem igen érdekelnek. Ami jó dolog hogy még nem törölték az előfizetésemből az HBO Maxot. Pedig írták EU szabály miatt március 27-31 között megszűnik..de egyelőre semmi se változott. Remélem elfelejtették :)
8.
8.
Grabowsky30+
Hónapról hónapra alul múlják magukat a steaming szolgáltatók. Különösen az HBO lett egy fos! Értem én, hogy új vezetőség van és spórolni kell, de én nem azért fizetem, hogy nekik jó legyen hanem azért, hogy nekem jó legyen. Hol vannak a beharangozott premier filmek? A Netflix legalább rakja fel a tartalmakat, az más kérdés, hogy inkább mennyiség van mint minőség, de legalább van. Az HBO-n mi van?
7.
7.
csongor1996
#5 Arról sajnos én csak azt hallottam, hogy nem lesz moziban :(
6.
6.
szlav
#5: Ugyanez a sztori. Nincs infó magyar premierről.
5.
5.
Shao Kahn
Ööö....ne haragudj Szlav, esetleg az Evil Dead Rise?
3.
3.
szlav
#2: Nem Nyuszcica, de helló! :)
Jelenleg úgy néz ki, hogy a Les trois mousquetaires: D'Artagnan nem kerül a magyar mozikba. Sem a Cinema City, sem pedig a művészmozik weboldalán nincs említve, de a Port.hu sem írt magyar premierről. Ha sikeres lesz, vagy egyáltalán lesz rá igény, akkor lehet, hogy ez később változhat, de az április 5-ei francia premierrel párhuzamosan nem lesz sajnos itthon vetítés.
2.
2.
Shao Kahn
Tisztelt Nyuszcica! Tisztelt cikkíró! Nem tudod véletlenül,hogy magyar mozikba kerül-e ebben a hónapban a Három testőr legfrissebb verziója (az Eva Green-es). Kérlek, ha tudod áruld el! Fontos lenne tudnom. Köszi!
1.
1.
hedzsooo
Na jo, igy mar adok 1 eselyt az Inception-nak. :) Annyira nem hozott lazba anno, h moziban lessem meg elsore.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...