Brit toplista: nem talál legyőzőre a Resident Evil 4

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 4.
  • Toplista
Link másolása
A Resident Evil 4 remake-je köszöni szépen, jól van - továbbra is a legkelendőbb játéknak bizonyult a briteknél, annak ellenére, hogy érezhetően kevesebb fogyott belőle, mint az előző héten.

A március 25-én végződő héten is a Resident Evil 4-ből fogyott a legtöbb a szigetországban, csakúgy, mint az azt megelőző héten, pedig az eladások 69 százalékkal estek vissza. A remake még ezzel is kényelmesen megőrizte a dobogó legfelső fokát. A második helyen a FIFA 23 zárt, amiből 34 százalékkal fogyott több, mint a korábbi héten, de sikerült letaszítania Hogwarts Legacy-t a harmadik helyre.

A Call of Duty: Modern Warfare II is szépen muzsikált, két helyet jött fel a negyedik pozícióba, úgy látszik a nyílt hétvége jót tett a lövöldének. A legnagyobb győztes azonban a Gotham Knights volt, amely 999 százalékos növekedést produkált, ezzel a 6. pozícióba került a listán.

Talán a Super Mario Bros film hype-jának tudható be, hogy a Super Mario Odyssey eladásai is 5 százalékot növekedtek Nintendo Switchen.

  1. Resident Evil 4 Remake
  2. FIFA 23
  3. Hogwarts Legacy
  4. Call of Duty: Modern Warfare II
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. Gotham Knights
  7. WWE 2K23
  8. Super Mario Odyssey
  9. God of War Ragnarök
  10. Minecraft (Switch Edition)
1.
1.
tyber16
Nagyon kemény, hogy a Mario kart 8 állandóan ott van a toplistán. Szerintem már többet adtak el abból mint bármilyen játékból valaha XD.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...