Crossplay-támogatással érkezik a Tekken 8

Link másolása
A világ egyik leghíresebb verekedős videójáték-sorozatában most először lesz lehetőség a platformok közti online játékra.

Katsuhiro Harada, a Bandai Namco verekedős játékainak a producere, a múlt hétvégén Twitteren válaszolt a rajongók kérdéseire a Tekken 8-cal kapcsolatban. A rögtönzött szóváltás a Tekken-fanokkal igencsak gyümölcsözőnek bizonyult: számos információ került napvilágra a franchise legújabb részével kapcsolatban. 

Ezekből a legérdekesebb talán az, hogy a Tekken 8 esetében támogatott lesz a crossplay, vagyis hogy a PlayStation 5-ös, PC-s és Xbox Series X/S-es játékosok egymás ellen is küzdhetnek majd szabadon. Ez a franchise életében eddig egyedi fordulat. 

Az online beszélgetés során Harada arra is kitért, hogy a Tekken 8 rollback netcode-dal is rendelkezik majd, sőt a Tekken 7-hez képest igyekeznek rajta majd javítani. 

A Tekken 8, Harada elmondása szerint, az alfa tesztelési fázisban van, de hamarosan érkezik PlayStation 5, Xbox Series X/S konzolokra és PC-re. 

3.
3.
Nothing
#2: Nálam speciel a harcrendszer az, ami megunhatatlanná teszi a Tekken-t. Totál mindegy, hogy amúgy már 100x végigvittem mindenkivel és nem multizom, ez egy olyan játék, amit egyszerűen csak jó játszani. Ezért is tartom a legjobb bunyós sorozatnak - még ha voltak is halovány megingások (T7 pl.).
2.
2.
Yonkou
#1: Ez a játék a multiról szól :D
Sztori az csak kis plusz. Egynek jó, de persze, hogy arra nem lehet hosszú távon építeni.
1.
1.
Shao Kahn
Én tartok attól hogy a játék,mint az eddigi részek, rövid játékidejű-szavatosságú lesz. Ez alatt azt értem, ha az ember egyszer végigvitte a sztori módot minden karakterrel, és így mindent látot benne, utána nem veszi elő még egyszer. Tudom, én így jártam a tekken 5-el, amikor még megvolt nekem ps2-n. Vajon ez a nyolcadik rész tartalom terén miben lesz különb az eddigi részeknél?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...