Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Essential májusi játékai

  • Írta: pandaril
  • 2023. április 26.
  • Pletyka
Link másolása
Ha minden igaz, akkor a májusi felhozatal főleg a sportrajongóknak fog kedvezni, bár a kardozós kalandok szerelmeseinek is jut majd valami jó. Kíváncsian várjuk, hogy valóban ezek a címek érkeznek-e.

Ha lehet hinni billbil-kunnak (és eddig lehetett), akkor kiderültek a májusi PlayStation Plus Essential (vagy Extra és Premium) előfizetéshez járó ingyenes játékok, amelyek a következők:

  • GRID Legends
  • Chivalry 2
  • Descenders

Mindhárom játéknak van már PlayStation 4 és PlayStation 5 kiadása is, de külön érdekesség, hogy mindhárom cím megtalálható a rivális Xbox Game Pass szolgáltatásában is. A hivatásos szivárogtató eddig még nem tévedett, azonban érdemes megvárni, hogy maga a Sony is megerősítse a jövő hónapban érkező ingyenes játékokat, amire akár a héten sor is kerülhet.

A következő PlayStation Plus Essential-játékok május 2-től lesznek elérhetők június 6-ig, és bármikor hozzáférhetünk ezekhez majd, amíg van aktív előfizetésünk.

Update! Máris hivatalos a felhozatal.

11.
11.
crytek
#10: Ez így tévesen van megfogalmazva. Ugyanis nem a gold játékokkal tolhattad előfizetés nélkül hanem a goldhoz adott xbox 360as címekkel semmi mással. Most meg már ugye kiszedték a 360 címeket nem adnak már.

De gondolom azt te is tudod ha a sony 0 day nagy címeit betenné a ps plus premiumba nem igen maradna ott se zseton normális havi címekre..
10.
10.
csoki0619
GP és PS Plus extra előtti időkből, emlékszem, minden hónap elején ment a vita, miután közölték a havi játék felhozatalt. A Sony akármit adott, az volt az érv, h az addig a tiéd még fizeted a PS plus-t, ellenben az Xbox Gold játékokkal, amik előfizetés nélkül is játszhatóak. Kíváncsi vagyok, azoknak az embereknek mennyit változott a véleménye az utóbbi pár év Gold felhozatalát elnézve


9.
9.
crytek
#8: Mindegy mivel a lényeg nem hazudozással ugye zolika?
8.
8.
zoli12i
#7: Nyugi méhes, ne vedd szívügyre. Mostanában tippmixel próbálod össze sóherkedni a pass árát ? :) kemény az élet!
7.
7.
crytek
#6: Gyenge próbálkozás zolika
6.
6.
zoli12i
#3: Te ne stresszelj, hogy a PS tulajok mivel játszanak. Felesleges.
5.
5.
DamonSan
Kalap szar. Inkább ne adnának semmit. Tényleg egyenesen nevetséges...
4.
4.
Sophisticated Karen
3.
3.
crytek
#2: De nagy poén volt jót nevettünk...
2.
2.
zoli12i
#1: De téged miért érint ?
Nincs Sony géped.
1.
1.
crytek
Évek óta messze a leggyengébb eresztés pff
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...