SGF 2023: Stílusos kardpárbajokkal operál a Phantom Blade Zero

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre megkapja nagygépes részét a Phantom Blade-sorozat. A PlayStation Showcase-en leplezett Phantom Blade 0-ban mindössze 66 napunk lesz arra, hogy visszaszerezzük a szívünket.

A Kung Fu és a steampunk keveredik a pekingi S-GAME csapat játékában, amely végletekig komor világot mutat be, melyben hősünknek, Soulnak mindössze 66 napja lesz arra, hogy visszaszerezze szívét. Foglalkozását tekintve egy elit orgyilkos a szakmánk, ám a sors különös fintora, hogy a saját rendünk főnökét kell megölnünk, ám a hajtóvadászat során számos ellenféllel és embertelen szörnyeteggel akasztjuk össze a katanánkat.

A Phantom Blade Zero egy félig nyitott világban játszódik, amely sivár és büntető, szóval a játékmenet nagy kanállal merít a Souls-játékokból is. Karakterünket fegyverekkel, új készségekkel és ereklyékkel teljesen testreszabhatjuk. Itt nem az agyatlan gombnyomkodásé lesz a főszerep.

Megjelenés valamikor a jövőben PlayStation 5-ön.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
Nagyon tetszik, de ránézésre ez is játszhatatlanul nehéz lenne nekem :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...