Lássuk, mit tud élesben az Aliens: Dark Descent!

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 25.
  • Videó
Link másolása
A fejlesztő jóvoltából most részletekbe menő betekintést kapunk az Aliens: Dark Descent játékmenetébe! Kiderül, hogy tényleg jó ötlet volt-e ötvözni a népszerű univerzumot a valós idejű stratégia műfajával.

A Tindalos Interactive ígérete szerint az Aliens: Dark Descent egy teljesértékű taktikai kampányt tartalmaz, amit tömve lesz feszült pillanatokkal, ugyanakkor a mély stratégiázásnak is helye lesz. Ha túl rázósnak ítéljük a szituációt - semmi gond -, bármikor megállíthatjuk az időt, és kényelmesen kiadhatjuk a parancsokat a tengerészgyalogosainknak.

A felszerelés összeállítása is kulcsfontosságú: egy lángszóróval komplett folyosókat tarthatunk sakkban, egy lecövekelhető golyószóróval pedig fedezhetjük a sarkokat. Minden egyes újrakezdés egyedi, mivel a xenomorphok alkalmazkodnak a játékos viselkedéséhez. Az osztagunk egészségi állapotára és stressz-szintjére is oda kell figyelnünk, mert ha a csapatunk közül valaki meghal, akkor végleg annyi neki.

A küldetések között visszatérhetünk űrhajónk, az Otago fedélzetére, ahol nemcsak két akció között regenerálódhatunk, hanem fejleszthetjük felszereléseinket és új tagokat toborozhatunk.

Az Aliens: Dark Descent június 20-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
hedzsooo
Ez egyre jobban tetszik, varos kis tyutyerka reszemrol! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...