SGF 2023: Daemon X Machina, Rune Factory és Story of Seasons a Marvelous! Game Showcase adásán

  • Írta: szlav
  • 2023. május 26.
  • Rendezvény
Link másolása
Egy viszonylag rövid, de a japán játékok kedvelőinek annál izgalmasabb műsorral jelentkezett a Marvelous! Folytatást kap néhány jól ismert, méltán népszerű széria. Lássuk a bejelentéseket!

Több érdekes, jellemzően a fejlesztés korai státuszában álló játékot is megvillantottak a Marvelous! adásán, az azonban egyértelmű, hogy három jól bejáratott franchise vitte ezúttal a prímet. Az alábbi lejátszóablakban végignézhetitek a félórás adást, lent pedig néhány mondatban külön is írunk a legnagyobb dobásokról.

Story of Seasons

Színpadra lépett Hikaru Nakaru, hogy elsőként mutassa be a 27 éve futó franchise legújabb epizódját, amely afféle rebootnak is felfogható - a címe is csupán Story of Seasons lett. Sok részletet egyelőre nem tudtunk meg a kedves életszimulátorról, annyit azonban elárultak a japánok, hogy az Animal Crossinghoz hasonlóan itt is komoly szerepet játszik majd a közösségi játék. 

Rune Factory 6 és Project Dragon

Két új Rune Factory-játéknak is örülhetnek a rajongók! Project Dragon munkacímen készül a széria következő spin-offja, de úton van már a számozott folytatás, a Rune Factory 6 is. A párhuzamosan fejlesztett játékok érkezése egyébként igen érdekes, hiszen amíg a Project Dragon a keleti kultúrára fókuszál, a számozott epizód nyugatiasabb megközelítéssel folytatja a szériát.

Daemon X Machina: Titanic Scion

A First Studio feje, Kenichiro Tsukuda is színpadra lépett, hogy bemutassa a Daemon X Machina folytatását. A Titanic Schion alcímmel érkező mechás TPS egyelőre csak egy keveset mutató beharangozót kapott, a franchise rajongói azonban önmagában a bejelentésnek is okkal örülhetnek.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...