SGF 2023: Újabb pletykák a Project Q kapcsán

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 29.
  • Pletyka
Link másolása
Tom Henderson iparági szivárogtató ezúttal az eszköz üzemidejéről árult el pár infót, és bár nem mindig pontosak az információi, magát a Remote Play-eszközt is jól tippelte meg.

Az iparági szivárogtatások és pletykák olykor tökéletesen pontos információkat jelentenek, máskor viszont nem többek puszta jóslásnál. Az Insider Gamingen megjelent cikkben Tom Henderson nem csak emlékezteti az olvasót, hogy helyesen jósolták meg még áprilisban a Project Q bejelentését mint dedikált Remote Play eszközt, de újabb információkkal is érkezett. Hogy mennyire pontosak ezek a részletek, még nem tudni, így érdemes fenntartásokkal kezelni, mint minden pletykát. Remélhetőleg hamarosan hivatalos megerősítést is kapunk a Sonytól.

Henderson értesülései szerint a jelenleg Project Q néven futó eszköz üzemideje 3-4 óra lesz, ami nem valami sok, főleg úgy, hogy az eddigiek alapján nem magán a gépen fognak futni a játékok, hanem a PlayStation 5-ről streamelhetjük majd rá azokat. Hogy miért ilyen alacsony az üzemidő, amikor várhatóan minimális teljesítményre lesz képes a Project Q, még kérdéses, Henderson sem tartja valószínűnek, hogy az eszköz mégis csak natív kézi konzol lenne.

A szivárogtató szerint az eszköz mentsvára az ára lehet, amit ha sikerül 200 dollár alatt tartania a Sonynak, akkor akár sikeres is lehet, igaz, ő maga sem lát erre sok esélyt. A megjelenést valamikor novemberre saccolja, ami ha igaz, akkor még a hivatalos bejelentésekre is várhatunk egy darabig. Bízzunk benne, hogy a Sony-tól származó végleges specifikációk és hírek több okot adnak az örömre, mint a pletykák.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Csoki80
iparági szivárogtató XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...