SGF 2023: Traileren a Ubisoft Forward

Link másolása
A francia kiadóóriás saját műsora bejelentésekkel és a már bejelentett játékokkal kapcsolatos új infókkal visszatér a hónapban, ráadásul Los Angeles-ben, élőben.

Az utóbbi években kihalófélben voltak a személyes, színpadi prezentációk. Úgy fest, hogy az idei Ubisoft Forward visszatér a boldog békeidőkhöz, és a Los Angeles-i műsor ismét közönség előtt fog zajlani. A június 12-i esemény promóját már közzé is tette a kiadó:

Természetesen a nagy, várva várt címek mellett számos egyéb bejelentésre is számíthatunk, maga a trailer is teasel egy, eddig még be nem jelentett játékot. Hogy mi lesz ez, azt leghamarabb a Ubisoft Forward műsorából fogjuk meg tudni. Természetesen online is nézhetjük majd az eseményt az alábbi lejátszón, magyar idő szerint június 12-én, 18:45-től:

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

5.
5.
Kamukaze
#4: Sajna szerintem még várhatod is. Az nem illene a többi, könnyed fejőgép közé.
4.
4.
Sophisticated Karen
Beyond good and evil 2? Csak 10+ éve várok rá. Mes chers amis...
3.
3.
delphijos
#2: Promózni kell hogy ÉLŐ műsor lesz. A cikk is említi, és igaz is , hogy a Covid miatt ezek leálltak, és utána se lehetett nagyon tudni mi az ami egyáltalán lesz.
2.
2.
FreeKatana
Már ezeket is trélerezni kell? Nem elég... megtartani őket?
1.
1.
crytek
Avatart várom a legjobban. Remélem királyság lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...