Publikáld a legjobb fotómódos képeidet a Gamekapocs Instagramján!

  • Írta: szlav
  • 2023. június 4.
  • Képek
Link másolása
Ha úgy érzed, hogy te vagy a 21. század Robert Capája, vagy csak iszonyatmód éled az Instázást, akkor ez a felhívás neked szól! Oszd meg velünk a legjobb fotómódos screenshotjaidat, mi pedig kitesszük őket!

Anno egy kisebb hobbiprojektként indítottuk el a Gamekapocs Instagramját - sosem promóztuk túl a dolgot, hiszen csak néhány jobban sikerült screenshotot és a fontosabb tesztjeink beharangozóit osztottuk meg rajta. Mi a szerkesztőségben élünk-halunk a videojátékok fotómódjáért, ezzel pedig reméljük, nem vagyunk egyedül. Éppen ezért most titeket is szeretnénk meghívni arra, hogy vegyetek részt a projektünkben - már ha érzitek magatokban a kibontakozni vágyó fotóművészt!

Ha tehát van elfekvőben néhány kifejezetten jól sikerült képetek, amit az adott játék fotómódjával készítettetek, vagy netán kedvet kaptatok ahhoz, hogy friss fotókat készítsetek a kedvünkért, akkor ne kíméljetek minket! Az info@gamekapocs.hu címre várjuk a műveket, a legjobbakat pedig a beküldő nevével együtt publikáljuk majd az Instagramunkon. Hajrá!

GAMEKAPOCS INSTAGRAM

8.
8.
szlav
#7: Az újabbak előnyben, de jöhetnek régebbiek is.
7.
7.
sumblinker
Milyen régről jöhetnek játékok? 2018?
6.
6.
FrankBlack
#4: oké, köszi. Akkor majd összeszedek párat. Van miből válogatni :)
5.
5.
Heldengeist
Én sem használom sosem a fotómódot. Általában dögunalom "nécsak milyen cép a grafikka" képeket lehet/szokás benne csinálni.
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=2008#c3907577
4.
4.
szlav
#3: Igazából nem szükséges a dedikált fotómód, de a lényeg, hogy nem hagyományos screenshotokat keresünk, meg olyan képeket, amiknek a felét kitakarja a UI. Ha vannak mutatós, jól elkapott screenshotjaid, akkor bátran küldd őket! :)
3.
3.
FrankBlack
Én az instagramot sose nézem, nem használom, Robert Capa nevére rá kellett gugliznom, mert gőzöm sem volt ki az, fotó módot a játékokban sose használok, ellenben több, mint 20 éve készítek szinte minden játékról amivel játszok ingame screenshotokat. Az nem jó?
2.
2.
hedzsooo
#1: Nem vagy 1edul valoszinuleg vele, de ez kb. csak annyit jelent h most ez a cikk/felhivas akkor nem annyira neked szolt, ennyi. :)
1.
1.
crytek
Lehet egyedül vagyok ezzel de nem szoktam ezekben a fotomodokban képezgetni. Ha maxolok egy játékot és photo mod használat acsi van akkor arra a pár másodpercre belépek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...