Brit toplista: a Zeldát a Street Fighter 6 sem tudta kiütni

  • Írta: szlav
  • 2023. június 5.
  • Toplista
Link másolása
Ryuék azért bevittek egy-két pofont, de a dobogó legfelső fokán továbbra is Link áll. Vajon a jövő héten, a Diablo IV megjelenésével megrendül a The legend of Zelda: Tears of the Kingdom uralma?

A Street Fighter 6 fantasztikus játék lett. Megírtuk ezt már a tesztünkben is, és ezt igazolja az a tény is, hogy a bunyós címből egyetlen hétvége alatt már több mint egymillió példány kelt el világszerte. A Capcom tehát büszke lehet a verekedős játékára, ez a rekordteljesítmény azonban még így is kevés volt ahhoz, hogy kiüssék a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomot a brit toplista éléről.

Az év játéka-esélyes Nintendo Switch-exkluzív dobozos eladásai továbbra is szárnyalnak a szigetországban, mára pedig az Egyesült Királyság történetének harmadik legjobban fogyó Zelda-játéka lett az új epizód. Márpedig abban biztosak lehetünk, hogy a Tears of the Kingdom még nagyon sokáig visszaköszön majd a top 10-es listáról.

Ezt leszámítva az összesítés papírforma szerinti eredményt hozott. A Hogwarts Legacy és a Star Wars Jedi: Survivor továbbra is remekül muzsikálnak, a FIFA 23 valószínűleg az EA Sports FC megjelenéséig állandó szereplő marad, GTA, Animal Crossing, Mario Kart... csak a szokásos címek. Azt azonban kíváncsian várjuk, hogy mit hoz ez a hét - vajon sikerül a Diablo IV-nek feltörnie a lista csúcsára?

1. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
2. Street Fighter 6
3. FIFA 23
4. Hogwarts Legacy
5. Mario Kart 8: Deluxe
6. Star Wars Jedi: Survivor
7. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
8. Animal Crossing: New Horizons
9. Grand Theft Auto V
10. Nintendo Switch Sports

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...