Disconnect áldozata lett a Diablo IV első 100-as szintű Hardcore karaktere

  • Írta: pandaril
  • 2023. június 7.
  • Gyászhír
Link másolása
Hiába profi valaki egy játékban, a legkeményebb főellenséggel, a netkapcsolat szétesévével a legendák sem tudnak mit kezdeni, CARNDARAK barbárjának ámokfutását is ez torpantotta meg.

Még májusban írtunk róla, hogy az első 1000 játékos, aki eléri a 100-as szintet Hardcore módban, annak a nevét felvésik Lilith szobrára, ezzel örökre halhatatlanná téve az elhivatott játékosokat. Még a hivatalos megjelenés előtt meg is lett az első játékos, CARNDARAK végig streamelte a grindot Twitch-en, így bizonyítani is tudta a teljesítményét.

Azonban az állandó online kapcsolat "megviccelte" őt a végső boss előtt: a játék váratlanul szétkapcsolt. Mivel a játékosok "csalhatnak" úgy, hogy szándékosan bontják a kapcsolatot, ha karakterük életereje alacsony, így a rendszer a hirtelen szétkapcsolást halálként értelmezi. Így amikor CARNDARAK visszajelentkezett, már csak azt láthatta, hogy a fáradtságos munkával feltápolt barbárja meghalt.

Szerencséjére a Blizzard is elismerte a teljesítményét, így az ő neve lesz az első, amelyik felkerül Lilith szobrára, ettől függetlenül ez egy elég csúnya baki a játék részéről.

2.
2.
markoci555
nekem így semmi kedvem nem lenne hardcore-ba belekezdeni, állandó félelem egy áramszünettől vagy a jó öreg **** netszolgáltatótól
1.
1.
delphijos
Mondjuk ez így azért elég gáz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...