A Returnal rendezője 14 év után távozik a Housemarque-tól

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. november 20.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Harry Krueger, a 2021-es PlayStation 5 exkluzív Returnal rendezője közel 15 év után távozik a Housemarque stúdiótól. Mindenesetre nyomott hagyott a stúdió történelmében.

Harry Krueger, a Returnal című PlayStation 5 exkluzív sci-fi videójáték rendezője, bejelentette, hogy közel 15 évnyi elkötelezett munka után elhagyja a Housemarque stúdiót. Krueger elmondta, hogy nagyon nehéz döntés volt a továbblépés, de biztos benne, hogy a stúdió előtt még fényes jövő áll. "A Housemarque-nál eltöltött 14 év alatt hihetetlenül szerencsés voltam, hogy egyik álomprojekten dolgozhattam a másik után, és az a kiváltság ért, hogy néhány igazán tehetséges és csodálatos emberrel alkothattam együtt." - írta Kruger a távozását bejelentő nyilatkozatában a cég honlapján.

Ilari Kuittinen, a Housemarque társalapítója hozzátette: "Harry szenvedélye és irányítása létfontosságú volt abban, hogy a stúdiónk pályája a jelenlegi léptékig formálódjon." Bár a stúdió nem osztott meg további részleteket arról, hogy mi lesz a legújabb projektjük, a korábbi jelentések szerint a következő játék egy vadonatúj IP lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...