SGF 2024: A Dragon Age: Dreadwolf most már hivatalosan is Dragon Age: The Veilguard

Link másolása
A BioWare megerősítette, hogy az antagonista helyett a főszereplőre fókuszáló új nevet kapott a Dragon Age: Dreadwolf. A jövő héten érkezik egy komolyabb játékmenet bemutató is.

Már évek óta várjuk, hogy végre megjelenjen a Dragon Age-sorozat következő része, és minden jel szerint egyre közelebb kerülünk ehhez. Egyre több infó derül ki a készülő játékról, bár azért túlzás lenne azt mondani, hogy a BioWare elhalmozza a rajongókat. Arra viszont talán senki sem számított, hogy a játék nevet vált.

Ugyan felröppent a hír, hogy Dreadwolf kikerül az új Dragon Age-epizód címéből, viszont az, hogy mi kerül a helyére, rejtély maradt. Most maguk a BioWare-es fejlesztők jelentkeztek egy blogbejegyzésen keresztül nemcsak magyarázattal, hanem az új névvel is. A játék innentől kezdve hivatalosan is a Dragon Age: The Veilguard.

A névváltás mögött inkább művészi, semmint üzleti okok állnak. A sorozat hagyományai követve nemcsak saját karakterünk, de hozzánk csatlakozó társaink is egyediek és kidolgozott karakterek lesznek. Mivel mi és kis csapatunk adjuk majd a játék lelkét, a fejlesztők azt szerették volna, ha ez a névválasztásban is érződne, és a játék fő gonosza helyett a főszereplőre, azaz ránk fókuszálna.

További örömhír, hogy június 11-én egy megkapjuk majd az első ízelítőt a játékmenetből is. Az Inquisition megjelenése óta eltelt időben rengeteget kísérleteztek a BioWare fejlesztői, így kíváncsian várjuk, hogy milyen új koncepciókkal bolondítják majd meg a gameplayt.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
Chdz
#2: A FátyolŐr.. Inkább helyszínre, tudásra érthetik az alcímet, vagy maga a főhősre utalhat..
2.
2.
hedzsooo
OK, hogy ez az alcim, meg akar lehet a fohos neve is... De magyarul mit takar, mit akar jelenteni a "Veilguard" szo maga? Amolyan kozepkorban mukodo titkosugynok, v. testor, vagy mi a mano az? ...Vagy esetleg a ruhazatanak/pancelzatanak 1 jellegzetes, konnyeden barki szamara felismerheto darabjanak a megnevezese es az lett a beceneve? XD Gondolom persze megtudjuk majd a jatekbol egyszer... :D
1.
1.
crytek
És + megy egy pletyka hogy remakeelik/ felújítják valamelyik részt is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...