SGF 2024: Delta Force: Hawk Ops - a Black Hawk Down ihlette a játék kampányát

  • Írta: szlav
  • 2024. június 8.
  • Videó
Link másolása
Két új előzetest is kapott a Delta Force: Hawk Ops. A többjátékos akcióra kihegyezett lövölde egy prémium kampányt is kap, amely A Sólyom végveszélyben című film licencét használja.

Free-to-play multis lövöldeként érkezik a Delta Force: Hawk Ops, így csak természetes, hogy a pörgős taktikai lövölde a fő játékmódját is megmutatta a Summer Game Fest műsorán. A rövidke gameplay előzetes látványos, ám sokak számára az ezt követő második trailer lehetett az izgalmasabb (a lenti vágás szerint a videó második fele). 

Geoff Keighley ugyanis elárulta, hogy egy fizetős single player kampányt is kap a Delta Force: Hawk Ops. Ezt pedig nem más, mint Ridley Scott háborús filmje, a Black Hawk Down (A Sólyom végveszélyben) ihlette, olyannyira, hogy jóformán a valós történeten alapuló film eseményeit játszhatjuk majd újra benne.

A PC-re, illetve Xbox- és PlayStation-konzolokra érkező játék egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, azt azonban már tudjuk, hogy a PC-s alfateszt júliusban veszi kezdetét.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
AAA nagy királyság.Azt hittem csak a rühes multit adják majd ki
Végre lesz egy értelmes fps a cod mellett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...