SGF 2024: A Diablo Immortal alapozott meg a Diablo IV új karakterosztályának

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 13.
  • Hír
Link másolása
A franchise rendezője árulta el, hogy az ősszel érkező új kaszt nem született volna meg, ha nem nincs a Diablo Immortal és a tavaly debütáló Blood Knight karakterosztály.

Egy franchise életében a bátor kísérletezés és a biztonsági játék olykor váltakozva, olykor pedig kéz a kézben járnak egymással. A Diablo esetében számos dolog kőbe van vésve, míg másokat immár nemcsak részenként, de szezononként is megvariálhatnak. Ezzel együtt is van valami, ami mindig is kiemelt figyelmet kapott a játékoknál: az új játszható kasztok.

A GamesRadar+-nak adott interjújában Rod Fergusson beszélt többek között az ősszel érkező Spiritbornról, ami egy teljesen új, előzmények nélküli karakter lesz a franchise életében, ahogy például a witch doctor is volt a harmadik részben. Azonban egy ilyen lépés nem kis bátorságot igényelt a csapat részéről, főleg úgy, hogy már egy ideje többen is elkezdték követelni a paladin visszatérését.

Viszont a Diablo Immortal tavalyi új kasztja, a Blood Knight implementálása és fogadtatása megnyugtatta és bátorította a csapatot, a jelek szerint a játékosok nyitottak volna az új ötletekre és koncepciókra Sanctuary világán belül. A Spiritborn mint kaszt részleteiről július 18-án fogunk többet megtudni, remélhetőleg az új, dzsungeles környezetet is láthatjuk majd.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...