Wrath of the Lich King és Halo 3 a GK SHOP-ban!

  • Írta: Daks
  • 2007. szeptember 20.
  • Érdekesség
Link másolása
A Gamekapocs internetes áruházából már előrendelhető a World of Warcraft: Wrath of the Lich King, és a pár nap múlva megjelenő Halo 3!
A Gamekapocs internetes áruházából már előrendelhető a World of Warcraft: Wrath of the Lich King, és a pár nap múlva megjelenő Halo 3!


A World of Warcraft második kiegészítőlemeze, a Wrath of the Lich King előre láthatóan 2008. február 16-án érkezik, az előrendelőknek pedig már a megjelenés napján viszi is a futár. Új termék a GK SHOP-ban a Halo 3 is, a GLS ezt már jövő szerdán házhoz is szállítja mindenkinek, aki leadja rendelését! Érdemes a Shop-ot naponta látogatni, ugyanis folyamatosan frissül a kínálat - délután például megérkezett a Need for Speed: Pro Street összes (PC-s, PS2-es, PS3-as, Xbox 360-as, Wii-s) változata.

5.
5.
Myko Alto
Ha nincs is most ennyi Punisher, a megjelenésig simán össze tudod gyűjteni...szerintem! :)
4.
4.
Waz
Isten őrizz mindenféle felugró szarságoktól.Szerintem így nagyon is jól megvan oldva , akit érdekel a hír az megnézi akit meg nem az nem nézi meg , ennyire egyszerű , de mégis öszetett!
3.
3.
Myko Alto
Bloodrose: azért oldjuk meg első sorban így, mert ebben a formában azonnal lehet rá kommentelni is és gyorsabb, gördülékenyebb, átláthatóbb a gk stáb és a userek között. Arról nem is beszélve, hogy ezek hírértékű írások, s mivel nagyon sok fiatalt érint, ezért érdemes hírben megemlíteni. Ráadásul nem akarunk olyan agresszivak lenni, hogy telebombázzuk magunkat bannerekkel... igy egyszer kimegy a hír, aztán majd még később is csinálunk valami emlékeztetőt, vagy kitalálunk még valami más értesítési módszert.
2.
2.
Mast3rmind
Engem nem zavar :S ;). Egyébként sem lehetne másképpen megoldani a helyzetet :S. Más oldalak popup-ban oldják meg vagy ilyen kis java által kezelt "kikapcsolhatatlan" banner lapok jelennének meg a gépeiteken :S Szerintem a jelenlegi helyzet megfelelő :P
1.
1.
Bloodrose
Hm... A legutóbbi három hír ihletett meg, remélem senki nem veszi rossz néven, kicsit úgy érzem, hogy az ilyen híreket talán nem a friss hírek rovatba kéne beilleszteni. Persze értem én egyfelől, hogy fontos, hogy nyerhetünk... hogy annak pláne fontos, aki már nyert is... és gondolom sokaknak az is, hogy az elsők között csaphatnak le a WoW kiegre, meg a Halora... Meg azt is, hogy a shop és az oldal most így szépen össze van nőve, és nincs is az önreklmmal baj, sem a támogatókkal, akik felajánlják a programokat ajándékként... Csak úgy érzem nem itt a helye. Még csak azt sem mondhatom, hogy nagyon zavaró, mert nem, csak egy kicsit. De mégis, ezeket nem lehetne bannerben megoldani, vagy egy külön szekcióban?



Aki gondolja, szóljon hozzá, pro-kontra... Nem mintha itt a tagok sokasága szégyenlős lenne általában.



Ui: popup nem kell, akkor inkább maradjon ez. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...