Novemberi konzol eladások - győzött a Nintendo

  • Írta: Daks
  • 2007. december 14.
  • Hardver
Link másolása
Az NDP közzétette az év legmozgalmasabb hónapjának játék és konzol eladási statisztikáit. A novemberi nagy vásárlási őrületben a Nintendo győzedelmeskedett.
Az NDP közzétette az év legmozgalmasabb hónapjának játék és konzol eladási statisztikáit. A novemberi nagy vásárlási őrületben a Nintendo győzedelmeskedett.


Az ünnepek közeledtével bármit el lehet adni, és mi bármit megveszünk - ez az élet rendje. Idén a konzol eladások 41%-kal, a játékeladások pedig 62%-kal nőttek, a játékipar egy hónapos bevétele kereken 2,63 milliárd dollárra rúgott. A karácsony előtti nagy játékvásárlási mánia abszolút győztese a Nintendo lett, ők ugyanis harminc nap alatt nem kevesebb, mint 1,53 millió Nintendo DS-t tudtak eladni. A toplista második helyezettje a Nintendo Wii, belőle 981 ezer darab talált gazdára, őt pedig a 770 ezres eladásokat generáló Xbox 360 követi. A PSP nem került fel a dobogóra, az 567 ezres eladott darabszám nem volt elég, hasonlóan a Playstation 2-höz, melyből 496 ezer darabot sikerült értékesíteni. A lista abszolút vesztese a Playstation 3, belőle 466 ezer fogyott, ami ugyan októberhez képest 285%-os emelkedés, de még nem elég, hogy ne az utolsó helyen végezzen.
26.
26.
maxxtro
god of var az véres egy game nekem si tetszik a 2 komoly nagyon :PBAFTA díjat is megnyerte :P én fps-es párti vok , de kinek mi , ps3-ra meg hidd ell vannak jo gamek , még kell idő ahhoz hogy be indujlon ps2 is kezdte valahól , és most hol van !
25.
25.
G Logan
Én nem azt mondtam hogy a ps rossz söt szerintem alegjobb cimek ps-en vanak de sajnos ps3 ra még nem jötek ki az igazán jó játékok . wii rem pedig sok jó van és nem tudom hogy a resident evil miota mario pedig ha tájékozottab lenél nintendoratudnád hogy nagy fan a

resi a nintendosok körében egyépként. egyépként el vagy tok tájolva mert a ps2 ön a god of war és a msg nél nincs jobb játék és én ilyenekel akarok játszani ps3 man is nem szar fps-ekel.
24.
24.
huszti
Utolsókból lesznek az elsők! :D
23.
23.
kasy
+1!

Obi1! Te honna a kurva életből vagy ilyen jól informált a konzol világ nyílt titkairól? Én sosem hallottam ilyet hogy a Sony nagyobb költségből állítja elő a ps3-at, mint amilyen áron eladja.

1. Hányan vesznek ma Balaton szeletet? Nem sokan (a többi csokihoz képest). Mégis szépeket kasziroz. 6,50 Ft az előállítási költsége, 55-60 FT-ért árulják! Kezd mozdulni valami?

2. A kereskedelmi törvény egyértelműen tiltja és bünteti a költségtől alacsonyabb árat!!! Ráadásul a SONY pont nem olyan multi amelyik valaha is nagyon deficitesen értékesített volna.
22.
22.
kasy
Ne uszítsunk megint vitát, gratuláljunk az eladási lista előkelő helyéért. DE! Még nincs vége, a ps2-nek több (igen TÖBB, és senki ne írkáljon, hogy nem, meg de, meg ...) mint 1,5 évbe került egyáltalán hogy a gépet ne csak "önmagáért" vegyék meg. A továbbiakban egyértelmű lett a SONY fölénye (bár a BOX-nak sem csak keresztfára tellett). Én bízom a Sony-ban, és tényleg hagyjuk ezt a dögölj meg PS/BOX/WII/DS témát!
21.
21.
maxxtro
amugy a legjobb a Pc, Ps3 ,Ps2 ennyi ! :D akinek tetszik nem tetszik ez így van ! :D
20.
20.
maxxtro
meg szivesebben nyomom a Killzone , Black , Resident evil 4 , Ghost Recon:ADVANCED WARFIGHTER meg minden ilyen jo gamet ps2-őn :P majd ha ilyen gamek lesznek wii-n meg ilyen garika akkor írj ide olyat, hogy wii a legjobb :P

19.
19.
maxxtro
G logan



akkor játszál super márióval meg teniszezz ,



én addig ps3-mon nyomom az fps-gameket :P grat :D
18.
18.
G Logan
Már megint xbox vs ps3 pedig itt az igazi nyertes a wii és miért mert minkét gépre eddig csak szar fps játékokat csinálnak nagy részt nekem is a nintendo jönbe a legjobban pedig én nagy ps-fan vagyok,

és ez a játékok miat van.
17.
17.
spytechq
16: "sztem a Ps3 a legjobb......figyeljetek 1,5 ével ujjab mint a 360, ebböl követkeik hogy amugy is jobb,meg minden!!!"



Ez érdekes mondat!!!! ;) :D

Attól hogy inkább egy évvel frisseb gép (1 év a különbség a két konzol között ;) ) mint az X360, az nem egyenlő azzal hogy annyival is jobb!!! Amúgy akárki akár mint mond az ÁR/ÉRTÉK arány egyáltalán nem a sanyi mellett szól!!!!!



Gondolom egyesek majd hirtelen előkapják a blu ray-t, de márpediglen az a tuti!!!! De nem 100 000 hufé ;) !!!!
16.
16.
Aramisz93
13: bocs, én még nem láttam annyiért....mi az h mindne xbox meghibásodik dehogyis....mindegyik konzol jó....nekem megvan a régi ps1em és azon többet játszok most mint a x360on...nemtom nosztalgia.....a mario meg tök jó játék nem kell itt fikázni...ha nincs mario...semmi sincs
15.
15.
valentin15
Kurva érdekes!!Én nintendos vagyok,de sztem ez a lista olyan átbaszás mint a picsa.....az összes többi lapon arrol irnak,hogy a ps3 legyüzte a wii-t meg minden,itt mér a lista alján van?:S:S.....sztem a Ps3 a legjobb......figyeljetek 1,5 ével ujjab mint a 360, ebböl követkeik hogy amugy is jobb,meg minden!!!

Wii- meg élvezetes,ds meg imádnivaló:P:D.....suliba is akár jáchatunk vele,ha van:D:D
14.
14.
Pekferi
12: azért veszik, mert az tetszik neki...nem tudom mi a próblémád azzal, hogy másnak nem a PS 3 tetszik, am amit Obi mond arról annyit tudok, h a konzolt olcsóbban eladják mint az előállítása, és a játékokon akarják behozni a hasznot, azért olyan drágák
13.
13.
-Gabex-
12: Az Xbox360 csak akkor hibásodik meg, ha teljesen függő vagy és nem bírsz 5 óránál kevesebbet folyamatosan játszani...
12.
12.
Obi1
Aramisz93: Az Elite volt már 50 ezer is(+2 játék), szóval még mindig sokkal olcsóbb.
11.
11.
pepi024
aaaaaaaaaaaaaaaggggrrrhhhhhhhhh. agyam eldobom. minek veszik a enyire a wii t meg az xbox ot. xbox ból majdnem hogy az összes hibás

mert annyira nem bírja a hőt. wii re meg van vagy 6 ezer mario. :(
10.
10.
Aramisz93
jah főleg hogy 40 gigás pst már lehet 100.000ért kapni...az x360 elite pedig 100 fölött van
9.
9.
Obi1
Nyílt titok hogy olcsóbban árulják a Ps3-akat mint amennyi az előállítási költsége.
8.
8.
tg07
Ha azt hiszitek egy 100000-es PS3-on csak 40000 a hsznuj szerintem még szerények voltunk, szerintem gyártási költsége kb 15-20000 + még a marketing. Nyugi, nem fognk csődbe menni...
7.
7.
Daveout
A ps lassacskán eléri a box árát! most 95000ért már lehet venni! Nincs mérvadó különbség! tehát ezt nem lehet felhozni a ps javára!
6.
6.
Aramisz93
a ds tök jó....mit akarsz....tiszta új játékélmény mint a wii.....azért veszik sokan



meg hát ki fog rájönni assasins creed vagy már ki is jöttt...na de nem ez a kérdés...hanem pspre kifog?

5.
5.
mikee
de ez nevetséges 100 rugó 1 ps 3??? mennyi vajon ezen a sony haszna ezen gondolkodjatok el ha azt mondjátok veszteséges meg sikertelen majd belelendül . ebból a 100 ezerből legalább 40ezres hasznuk van ha nem lenne akkor nem ennyiért adnák...
4.
4.
bb9192
Obi1: ne kezd el a ps ilyen meg olyan sz@r témát mert mgőrülök. ha majd egy árban lesznek az xbox-al utánna már beszélhetsz.
3.
3.
Obi1
Háh, még mindig siralmas a Ps3 "sikere".
2.
2.
Shagy
megmondtam hogy a wiit még jövőre is viszik mint a cukrot :D.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...