Ezen a héten BioShock-kollekcióval készült az Epic Games Store

Az Epic Games Store nagy nyári vásárának második hete is megérkezett. A Borderlands 3-at a BioShock: The Collection váltja, amellyel egyszerre három játékot is megszerezhetünk.

Óriásrobotos szezonzárásra készül a Fortnite

Júniusban végére ér a Fortnite jelenlegi évada (ami szám szerint a 3. fejezet 2. szezonja), és a megszokott módon az Epic ismét egy egyszeri, látványos eseménnyel készül, amit Collisionnek neveztek el.

Áttekintő előzetesen a The Quarry

Az Until Dawn fejlesztőinek következő horrorjátéka fenyegetően közeledik felénk, a csapat épp ezért egy ötperces áttekintő előzetessel segít minket a felkészülésben.

A Netflix készíthet sorozatot a Horizon: Zero Dawn alapján

A Sony ma már emlegetett üzleti előadásában hivatalosan is megerősítették, hogy készül a God of War-sorozat, ezenkívül belengették a Horizon: Zero Dawn és a Gran Turismo adaptációit is.

Mobilokra is megjelenik a Naraka: Bladepoint

Mobilokon is tiszteletét teszi a 24 Entertainment közelharcra kihegyezett battle royale-játéka, a Naraka: Bladepoint. A lelkesebbek már regisztrálhatnak is a megjelenést megelőző próbakörökre.

Egyre nagyobb szerep jut a PC-nek és a mobilnak a Sony stratégiájában

A Sony Interactive Entertainment vezetője arról beszélt egy üzleti előadás alkalmával, hogy a terveik szerint a 2025-ös üzleti évben már a PC és a mobilplatformok adják a megjelenéseik felét.

Úgy néz ki, multiplayer DLC-t kap a Destroy All Humans!

Habár hivatalos bejelentést még nem kaptunk a témában, a jelek szerint egy önállóan is futtatható multiplayer kiegészítőt kap a Destroy All Humans!

Lehúzza a rolót a Survarium

Habár a kijevi Vostok Games kénytelen volt szüneteltetni a munkát az orosz-ukrán háború miatt, a Survarium munkálatait ettől függetlenül, a korábbi terveinek megfelelően állítja le.

Friss screenshotok és részletek érkeztek a The Callisto Protocolról

Úgy tűnik, Glen Schofield és csapata tényleg készen áll arra, hogy felpörögjön a The Callisto Protocol marketingkampánya, a minap már a Game Informernél jelent meg velük egy új interjú a játék kapcsán.

Meghosszabbítják a Babylon’s Fall közelgő szezonját, míg átértékelik a játék jövőjét

A kiadó nem mond le a hányattatott rajtot vett játékáról, de átértékeli a játék jövőjét. Hamarosan érkezik a The Light of Aaru címet viselő második évad.

Újabb négy címmel bővül a Netflix játékkínálata

Egyre kerekebbé válik a Netflix játékkönyvtára. A streamingszolgáltató előfizetői a hónap végéig további négy mobiljátékot kapnak, ezek közt pedig akadnak igazán kiváló indie gyöngyszemek is.

Hatalmas űrszörnyekkel erősít a No Man's Sky

Újabb izgalmas frissítéssel bővült a No Man's Sky. A Leviathan Expedition résztvevői egy különös időhurokban ragadva ismerkedhetnek meg a galaxis óriási űrbálnáival.

Elkészült a Sniper Elite 5 videótesztünk

Az írásos tesztünkben alaposan górcső alá vettük a Sniper Elite-sorozat legújabb részét, de nem marad el a videós összefoglalónk sem. Hatalmas fejlövések és zavarba ejtő bugok következnek!

Dátumot, friss előzetest kapott a The Cycle: Frontier

A Spec Ops: The Line fejlesztői ezúttal egy izgalmas PvPvE-játékkal tesznek próbát. Júniusban kilép a korai hozzáférésből az Escape from Tarkovra emlékeztető The Cycle: Frontier.

Mégsem készül el a Daybreak Marvel MMO-ja

A DC Universe Online fejlesztőcsapata ezúttal a Marvel-hősök univerzumában készített volna MMORPG-t, a stúdió anyavállalata azonban most bejelentette, hogy törlésre került a projekt.

Az egymillió játékost is átlépte a V Rising

Tovább menetel a V Rising, ami a legutóbbi helyzetjelentése óta megduplázta a játékosai számát. A Stunlock Studios korai hozzáférésű vámpíros játékát már egymillióan vásárolták meg.

Foretales - történetközpontú kártyajáték Disney-meséket idéző állathősökkel

Amikor az egész világot veszély fenyegeti, nem mentheti meg más, csak egy kisstílű tolvaj. Ezt persze nem egyedül teszi, hiszen játékosként kártyák kijátszásával befolyásolhatjuk az ő és mindenki más sorsát.

Megjelent a Hardspace: Shipbreaker

A LYNX várja a rettenhetetlen űrhajóbontókat a Hardspace: Shipbreakerben. Kétévnyi early access után a teljes változat is elstartolt, amelyben már egy teljes történettel, új hajótípusokkal és egy versenymóddal is találkozunk.

A Fast X-ben Dom Toretto nagymamáját is megismerjük

Tovább bővül a Család a Halálos iramban tizedik részében. Vin Diesel már a legutóbbi epizód után elhintette, hogy határozott elképzelése van arról, ki játszhatná Toretto-nagyit, és végül sikerült is leigazolni a színésznőt.

Homebody - horrorjátékot készít a Game Grumps

Az Arin Hanson és Dan Avidan nevével fémjelzett Game Grumps ismét játékkészítésre adja a fejét. Ezúttal egy, a nyolcvanas évek slasherjeiből merítő pszichológiai horrort várhatunk.

Teljes megjelenésre készül a Temtem

A Temtem egy nagyon egyszerű koncepcióval indult útnak: a fejlesztői fogták a Pokémont és online multiplayert kevertek hozzá. Kétévnyi korai hozzáférés után belátható közelségbe került a megjelenés.

Dátumot kapott a Call of Duty: Modern Warfare II

A teljes leleplezés még mindig odébb van, de az Activision és az Infinity Ward addig sem hagyja, hogy elfeledkezzünk a Call of Duty-sorozat következő darabjáról.

Battlefield 2042 - elengedik a Hazard Zone-t

Míg azt várjuk, hogy végre elinduljon a Battlefield 2042 első, a kármentés miatt sokat csúszó szezonja, a fejlesztők elárultak egyet, s mást arról, hogy milyen újításokkal készülnek a közeljövőben.

Évfordulós weboldalt indított a Capcom a Dragon's Dogmának

Tíz évvel ezelőtt, ezen a napon jelent meg Japánban a Dragon's Dogma, és ennek megünneplésére fellőtt egy weboldalt a Capcom. Vajon készülnek mással is a születésnapra?

Ezt tudja PlayStation 5-ön a Hogwarts Legacy

A Warner ígéretei szerint idén mi is betehetjük a lábunkat a Roxfortba varázslótanoncként. A PlayStation Blog legújabb bejegyzéséből azt tudhattuk meg, mire lesz képes a játék a Sony újgenerációs konzolján.