Ismét drágulhatnak a Netflix előfizetések?

A Wall Street Journal szerint az online streamingszolgáltató azt tervezi, hogy néhány hónappal a hollywoodi színészek sztrájkjának vége után megemeli az árait.

Többjátékos móddal bővül a Kill it With Fire 2

A 2024-ben megjelenő pókirtós őrületről újabb információk kerültek napvilágra: kooperatív és PvP móddal is bővül majd a pókvadászat!

Az Epic Games korhatár-besorolást vezet be a Fortnite világába

Ezentúl a Fortnite világában is szigorúan ellenőrizni fogják, hogy milyen tartalmak pontosan milyen korosztályú játékosokhoz jutnak el. Ehhez a felhasználóknak egy kérdőívet is ki kell majd tölteniük

A Naughty Dog is beáll a dolgozókat elbocsátó játékipari cégek sorába

A Kotaku forrásai szerint a The Last of Us-franchise mögött álló cég több tucat fejlesztőt bocsát el végkielégítés nélkül. Tovább bővül a dolgozókat elbocsátó stúdiók listája.

A Microsoft bemutatta a Gold Shadow kontrollereket

A Microsoft egy újabb kontrollert dobott a piacra, a friss eszközök a Gold Shadow Special Edition Xbox kontroller névre hallgatnak, és előkelő arany színben pompáznak majd a játékosok szobáiban.

Nézzük, októberben milyen játékok érkeznek a Game Pass katalógusába!

A Microsoft nyilvánosságra hozta az Xbox Game Pass listájába októberben érkező videójátékok első hullámát. Az előfizetőknek lesz lehetősége részt venni izgalmas autóversenyeken és egy emlékezetes keleti kalandban is.

Megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare III multis trailere

Alaposan megágyaz az Activison az október 6-án esedékes CODNext eseménynek: a mai napra a többjátékos módot bemutató előzetessel gazdagodtunk. Kiderült az is, hogy mit kapunk a bétában.

Csak 2027-ben érkezik a Blizzard túlélőjátéka?

Noha a jelek szerint a Blizzard már hat éve szorgoskodik egy rejtélyes túlélőjátékon, a legújabb pletykák szerint egy jó darabig még nem érdemes számítani a megjelenésre.

HWSW: A Microsoft szerint rémálmot hozhat a Google-dominancia

Satya Nadella, a Microsoft elnök-vezérigazgatója is vallomást tett a Google elleni vízválasztó monopóliumperben, amin átütött a két óriásvállalat közti feszültség.

Már tölthető a Pioneers of Pagonia demója

A The Settlers atyjának új városépítő stratégiája nem csupán szép, hanem okos is, ráadásul már most kipróbálhatjuk. A három térképet tartalmazó demó már elérhető a Steamen, de nyakunkon a korai hozzáférés is.

Ismerkedjünk meg a Persona 3 Reload hősével!

Rohamosan közeledünk a Persona 3 remasterének megjelenéséhez, ám sokaknak bizonyára teljesen új élmény lesz az Atlus klasszikus JRPG-je. Nekik szól a legújabb előzetes, amely a főhősre koncentrál.

Itt a Mortal Kombat 1 javítása, de a Switch-tulajoknak tovább kell várniuk

Megérkezett a NetherRealm verekedős játékának legújabb javítása, amely számos ponton belenyúl a játékmenetbe. A rajongók viszont csalódottak, hiszen pont az ezer sebből vérző Switch-verzióhoz nem nyúltak.

Túl drágák lesznek a The Texas Chain Saw Massacre közelgő DLC-i

Legalábbis a rajongók szerint, miután a Gun Interactive a Sumo Digital a minap felvázolta a közelgő DLC-kkel kapcsolatos terveit. A csapat igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba.

Decemberre csúszik a Batman: Arkham Trilogy Switchen

Sajnos nem megy simán a Batman: Arkham Trilogy fejlesztése Nintendo Switchen, ezért a Warner Bros. sajnálkozva adta hírül, hogy mégsem jelenik meg ebben a hónapban a gyűjtemény.

Látványos előzetesen a Marvel's Spider-Man 2

Peter Parker és Miles Morales egyenként is remek munkát végeztek, ha New York megmentése volt a tét, együtt azonban egyenesen megállíthatatlanok. Lássuk, hogyan csak össze a két Pókember Venommal!

Öt évvel a megjelenés után HD remastert kap a Dusk

A kilencvenes évek stílusában készül boomer shootert máris felújítja a fejlesztő, a Dusk minden modelljét, textúráját újraalkották. A frissítés ingyenes lesz az alapjáték tulajdonosai számára.

Így alakul át a Gunsmith a Call of Duty: Modern Warfare III-ban

Már nem kell sokat várni a CODNext eseményre, ahol lehull a lepel a sorozat jövőjéről, de az Activision addig is elárulta, milyen új fegyver-testreszabási lehetőségek várnak ránk a Modern Warfare III-ban.

Assassin's Creed: Mirage - középpontban a lopakodás

Az Assassin's Creed: Mirage több szempontból is visszatér a széria gyökereihez, ennek részeként pedig újra előtérbe kerül az orgyilkosok egyik leghalálosabb fegyvere: a rejtőzködés.

Hamarosan kipróbálható a Foundry demója

A Paradox Interactive és a Channel 3 Entertainment sand-box videójátéka a jövőhéten kap egy demó verziót: mindenki kipróbálhatja, hogy milyen felépíteni egy gyárat.

Az Epic Games kiadói stratégiáért felelős igazgatója is elhagyja a céget

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Epic Games szénája nem áll túl jól, azonban most kiderült, hogy hamarosan a stratégiáért felelős igazgató is elhagyja a céget.

Hat játék hagyja el októberben az Xbox Game Pass katalógusát

Ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal is vannak olyan címek a Game Pass katalógusában, amiktől el kell köszönnünk: többek között a Trek to Yomitól is.

Megérkezett a Leave the World Behind filmadaptációjának első előzetese

Julia Roberts és Ethan Hawke is szerepel a Leave the World Behind című Netflix alkotás első előzetesében. A kibertámadásos thriller producerei között felbukkan Barack és Michelle Obama is.

A Team17-nek is számos munkatársától el kell búcsúznia

A brit székhelyű indie játékfejlesztő és kiadó is nagy slamasztikában van: átszervezések miatt kénytelenek megválni jónéhány munkatársuktól.

Törölték a Baldur's Gate 3 telefonos klónját

Az Apple App Store-ból lehetett letölteni az egyértelmű másolatot, ami minden létező módon megpróbálta meglovagolni a Larian sikerjátékának farvizét. Úgy tűnik, hogy utolérte a klónt a jogos sors.

Novemberben jön a Gunhead

A Borderlands-játékokat idéző látványvilággal megáldott, retró hangulatú lövölde teljes megjelenésére majd csak novemberben lesz esedékes, de a demóval már akár ma is játszhatunk.