Hírarchívum - 2005. május

HL2: Aftermath infók + The Lost Coast kép

Az Eurogamer értesülései szerint mégis elképzelhető, hogy lesz bolti verziója a HL2: Aftermath-nak. A hír mellé érkezett egy kép a The Lost Coast addon-ból is!

Mi várható a mozikban?

Vessünk egy pillantást a júniusban várható filmpremierekre...

Rig'n'Roll képek

Szám szerint 17 vadi új képet kaptunk az 1C Company legújabb teherfuvarozó / logisztikai szimulátorából, a Rig'n'Roll-ból. A screenek galériánkban máris elérhetőek!

Empire at War - online

A LucasArts ezen az unalmas vasárnapon úgy döntött, fellövi végre a Star Wars: Empire at War című stratégiájának hivatalos honlapját.

PREMIER: Raiders of the Lost Casino

Érdekes stuff van készülőben az Akella háza-táján. Az orosz kiadó egy kalandjátékba öltöztetett verekedős-lövöldözős akciójátékon dolgozik...

San Andreas képek

Érkezett néhány igen szép látniavaló a hamarosan megjelenő Grand Theft Auto: San Andreas-ból! A képek galériánkban máris elérhetőek!

Heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenési lista! Ezúttal a PC-sek is boldogok lehetnek, hiszen hál'Istennek jön néhány kellemesebb darab Windows-ra is! :)

Drukkolj te is Szabbynak holnap!

EMBEREK! Eljött a nagy nap! pontosabban eljön a nagy nap, méghozzá egész pontosan holnap! Szabi, a mi hőn imádott GK hegesztőnk záróvizsgázik!

Legend of Zorro trailer

Az 1998-as évben kaphattuk kézhez a kor egyik legjobb férfi szinész által alakított vadiúj Zorro feldolgozást, aminek most elkészült a folytatása...

Battlecruiser Millennium - ingyen

A 3000AD, a Battlecruiser Millenium támogatásának lejártával úgy döntött, ingyenessé teszi a játékot. A 230 megás pack-ot máris rángathatjátok kedvetekre...