Hírarchívum - 2005. augusztus

Age of Empires III. Collector's Edition

A Microsoft ma jelentette, hogy készül egy különleges Age of Empires III. Age of Discovery kiadás kifejezetten gyűjtőknek!

Késik a Gothic 3

Szomorú hírt adott közzé a Jowood a mai este folyám: a Gothic 3 késni fog, megjelenésének pontos dátumát egyelőre nem tudni.

PREMIER: Dogtag 2 Renegades

Még meg sem jelent a Dizel Power vállalat Dogtag játéka, a készítők már most a második epizód fejlesztésén agyalnak.

PREMIER: SunAge

Igen érdekes, poszt-apokaliptikus fantasy RTS fejlesztésébe kezdett a kanadai Vertex 4 és a holland Lighthouse Interactive csapata.

Újabb képek a galériában

Újabb képekkel bővült galériánk. Ezúttal Empire at War, Condemned, Ultimate: Spider-Man képek, valamint még számos nyalánkság került fel. Nézzétek csak!

Battle for Middle-Earth 2 honlap

Az EA csapata a mai nap folyamán beizzította a Battle for Middle-Earth második részének hivatalos oldalát.

Doom TRAILER és Quake 4 Gameplay Videók!

Az idei QuakeCon-on bemutattak a készülő Doom filmről egy olyan trailert, amit a mozikban csak hetek múlva tekinthetünk meg, valamint újabb gameplay videókkal is megörvendeztettek.

Megszűnt a BSA Magyarország?

A Linux.hu portálon egy pár nappal ezelőtti hírben olvasható a pletyka, miszerint a BSA Magyarország, mint magyar szervezet megszűnt.

Revolver TRAILER!!

Guy Ritchie, angol filmrendező hosszú hallgatást követően visszatér és egy, a Blöff-höz valamint a Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című remekéhez hasonlót kíván most is alkotni.

F.E.A.R. Director's Edition

A Vivendi hivatalos honlapján olvasható, hogy készül egy Director's Edition névre hallgató különleges DVD kiadás a F.E.A.R.-ből.