Hírarchívum - 2006. április

Új Star Wars játékon dolgozik a LucasArts

A New York Times egyik friss cikkéből az derül ki, hogy a LucasArts újabb játékon dolgozik, mely a Star Wars univerzumban játszódik természetesen.

Húsvéti képek

Sok szép kép érkezett újfent galériánkba: ropogós screenshotokat láthattok többek között a Condemnedről és az Age of Empires 3 kiegészítésről...

Halállal végződött a délutáni videójáték

Nagasaki városában a hétvégén egy 15 éves gyerek halálával végződött a kontroller birtoklásáért vívott testvérharc. Megrázó tények következnek.

Mozifilm készül a Marc Ecko's Getting Up-ból

A Hollywood Reporter-ből tudtuk meg, hogy az MTV és a Paramount Pictures már dolgozik a Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure filmváltozatán.

Újabb Red Steel képek

Újabb scannelt screenshotok érkeztek a Prince of Persia készítőinek első, Nintendo Revolution-re készülő kardozós - lövöldözős akciójátékából, a Red Steel-ből.

Destroy All Humans 2 - bejelentés

A Föld elleni alien invázió folytatódik! Crypto 137 ismét hadat üzen a szabad szerelemnek, ellenségei ezúttal az FBI ügynökök, a szovjet óriások és a ninja harcosok.

Már készül a Guitar Hero folytatása

A RedOctane húsvét hétfőt tartotta a legalkalmasabb napnak, hogy bejelentse a Guitar Hero második részét. Playstation 2 rajongóknak és rockereknek kihagyhatatlan!

Enemy Territory képmánia

Valóságos Enemy Territory: Quake Wars lázban égünk, így nem csoda, hogy minden apróságra úgy csapunk le, mint derült égből a cipőkanál.

Novemberben érkezik a Gears of War?

Több internetes áruház tartja elképzelhetőnek a Gears of War novemberi megjelenését: természetesen a hír hitelességét eleddig nem erősítette meg az Epic.

Tölthető a Baseball Mogul 2007 demója

Az utóbbi idő a baseball-rajongóknak kedvez: most egy újabb "bázislabda" menedzser-játékot próbálhattok ki, miután letöltitek a demót tőlünk!