Hírarchívum - 2006. április

GTA: Liberty City Stories dobozkép

Apró érdekesség a GTA rajongóknak, hogy megérkezett végre a bő 1 hónap múlva megjelenő Grand Theft Auto: Liberty City Stories dobozképe.

Bemutatkozik a Marvel: Ultimate Alliance

A Nemesis után újabb Marvel képregényhős felvonulás várható a 20 szereplőt gamepad-kézbe adó Ultimate Alliance című új Ravensoft játék személyében.

Heroes of Annihilated Empires nyílt béta

Tegnap éjszaka jelent meg a GDC Game World stratégiai elemekkel tűzdelt RPG-jének, a Heroes of Annihilated Empires-nek a nyílt béta verziója.

Zoo Tycoon 2: Az afrikai kaland

A Blue Fang Games és a Microsoft ma jelentette be a már március elején leleplezett új Zoo Tycoon 2 kiegészítést, az African Adventure-t.

Ghost Recon 3 demó lokálból!

Elérkezett végre amire már napok óta vártunk! Az UbiSoft fellőtte a netre a Ghost Recon: Advanced Warfighter kipróbálható demóját!

Három videó tölthető tőlünk ismét!

Három animáció érkezett a mai napon, melyek mind szerverünkön landoltak - van itt MotoGP-, Lost Planet- és Titan Quest-trailer...

Újabb infók a PS3 premierről

A nemhivatalos külföldi PlayStation Magazine tett közzé némi infót a Sony következő generációs konzolját illetően - szó van többek közt a gép áráról is.

X360-ra fejleszt a Valve

A Valve bejelentette, hogy játékot készít a Microsoft következő generációs konzoljára, az X360-ra - next-gen HL-t akarunk!

180 friss kép galériánkban!

Újabb adag kép érkezett galériánkba: megtekinthettek pár elképesztő shotot a Brothers in Arms 3-ról és az Enemy Territoryról többek között...

E3 2006: Négy új On Games játék

Az On Games négy vadi új játékkal készül az E3-ra, melyek a PC Football 2007, a Wild Summer, a Shadows of War és a Legend of the Dargon lesznek.