Hírarchívum - 2006. szeptember

Az e-heti játékmegjelenések

Cseppet megkésve bár, de most prezentáljuk felétek a tárgyhét megjelenő játékait. Lesz itt minden jóság, úgyhogy érdemes átnézni a listát!

Battlestations: Midway megjelenés

Az Eidos jelentette, hogy a magyar készítésű Battlestations: Midway jövő év első negyedévében, az igazi csata 65. évfordulóján jelenik majd meg.

60 dollárba kerülnek majd a PlayStation 3-játékok

Az Activision értesítette a játékos közönséget arról, hogy az Amerikában november végén startoló PS3-hoz kapható játékokat hatvan dollárért vesztegetik majd.

Készül a Skate - Reszkess Tony Hawk!

Tony Hawk-szériát verő gördeszkás játékon szorgoskodnak az Electronic Arts munkatársai - olvashattuk a nemrégen megjelent PlayStation Magazine hasábjain.

Elkészült a Flight Simulator X

A Microsoft büszkén jelentette be a minap, hogy a Flight Simulator-sorozatuk legújabb része az elmúlt hetekben elkészült és készen áll a megjelenésre.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Ajánlatunk a felhozatalból: Battlefield: Bad Company, Company of Heroes, FIFA 07, Just Cause, Rayman: Raving Rabbids, Reservoir Dogs és még sok más nyalánkság!

Megérkezett a hivatalos Lego Star Wars 2-javítás

Az általunk napokban tesztelt Lego Star Wars 2. részével még azoknak is akadhattak komoly gondjai, akik vették a fáradtságot, hogy beruházzanak az eredeti játékba.

Nintendo Wii - Biztos európai nyitócímek

Kaptunk egy listát, melyen az Európában december 8-án startoló Nintendo Wii biztos - hivatalos - nyitócímei sorakoznak fel - nem gyenge indítás lesz ez!

Amerikai PC-toplista (Augusztus 27-Szeptember 2)

Megérkezett a legutóbbi amerikai, PC-s toplista, melyen a tíz legnépszerűbb játék címe olvasható az érintett hétről - az élen a The Sims 2: Glamour Life Stuff.

Már készül az első Faces of War-patch

Egy hivatalos hozzászólást olvasva a Ubisoft fórumán tudtuk meg, hogy már készül az első javítás Faces of War című második világháborús stratégiájukhoz.