Hírarchívum - 2007. november

Decemberben kerül boltokba a Haze

Félelmeink, miszerint a Haze megjelenése a jövő évre csúszott át, csalfának bizonyultak, a Ubisoft ma megjelölte a lövölde végleges boltokba kerülési dátumát.

DivX-támogatást kap a PlayStation 3

DivX-támogatást kap a PlayStation 3 - derült ki a Sony és a DivX közös, mai bejelentéséből. A támogatás pontos érkezési dátumát egyelőre nem tudni.

Az Epic nem tervezi folytatni az Unrealt

Hamarosan megérkezik az Unreal Tournament III és a PC-s Gears of War, a játékmenetében igen erős Unreal folytatásáról viszont semmit se tudunk.

Ismét Lan Party-ra invitálunk Titeket

Újabb Lan Party-t szervez az NFS Hungary és a TCM Site közösen, melyen a frissen megjelenő Need for Speed: ProStreet világában mérhetitek majd össze tudásotokat!

Játék készül a Jumper alapján

Játék készül a 20th Fox Century legújabb tudományos-fantasztikus akciófilmje, a Jumper alapján - az adaptációért a Brash Entertainment felelős.

Újabb játék került a tiltólistára

Nincs nyugalom a cenzorok körében, ugyanis a nemrégiben lezajlott Manhunt 2 botrány után ismételten egy újabb játék esett a kegyetlen cenzorok áldozatául.

Nintendo DS-re is elkészül a Populous

A trendnek, miszerint régi nagy neveket egy Nintendo DS-exkluzív játék formájában újra fel kell dolgozni, Peter Molyneux 1989-es istenszimulátora is áldozatul esett.

Megerősítették az X360-as Supreme Commandert

Most már hivatalos és biztos: Chris Taylor legújabb, hamarosan kiegészülő PC-s stratégiája a Microsoft újgenerációs masináján is tiszteletét teszi jövőre.

Egy hétvégés Xbox 360 és PS2 árzuhanás

Magyarország egyik legnagyobb elektronikai áruházlánca most hétvégén 70 ezerért árulja a HDMI-s Xbox 360 Premium csomagot, és 20 ezerért a PS2-t.

A héten leállítják egy Microsoft-cím fejlesztését

A legfrissebb pletykák szerint a hét folyamán a Microsoft egy first-party címének törléséről fogja tájékoztatni a nagyérdeműt - de vajon melyik lesz az?