Hírarchívum - 2007. december

Frontlines: Fuel of War demó a LIVE-on

A THQ ma feltette az Xbox LIVE-ra a Kaos Studios új, PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra készülő Frontlines: Fuel of War című játékának demóját.

Premier képek a Command & Conquer FPS-ből

A cseh Hratelnì játékmagazin munkatársainak sikerült szerezniük néhány scannet a Command & Conquer világban játszódó új FPS-ről, a Tiberium-ról.

MMO-t csinálna a S.T.A.L.K.E.R.-ből a GSC

Bár konkrétumok egyelőre nincsenek, a GSC Gameworld srácai gondolkodnak rajta, hogy a Csernobilban játszódó FPS egy későbbi része MMO lesz majd.

Készül az Armored Core sorozat új része

A japán Famitsu magazinban friss képek és információk láttak napvilágot az Armored Core széria legújabb részéről, a PS3-ra és X360-ra készülő For Answerről.

Burnout Paradise - négy óra múlva érkezik a demó

Hamarosan megérkezik a PS3-ra és X360-ra készülő Burnout Paradise kipróbálható változata, melyről most egy rövid videót is megleshetnek az érdeklődők.

Ismét mozgásban a Gran Turismo 5: Prologue

Két új videó érkezett a várva-várt Gran Turismo 5 kedvcsináló Prologue-járól: elsőként megtekinthetjük a játék intróját, majd pedig öt perc ingame verseny vár ránk.

Betekintés a Sam & Max következő epizódjába

Remekül indult a Sam & Max második évadja, a mikulásos epizód ismét felcsigázott bennünket, alig várjuk a januárban érkező folytatást!

Tiberium - FPS a Command & Conquer világában

A hónapok óta terjedő pletykák, miszerint új C&C-FPS készül, megerősítést kaptak a sorozat hivatalos fórumán: januárban bemutatkozik a Tiberium!

Friss képek érkeztek a Condemned folytatásából

A Condemned című akció-thriller játék folytatása, a Condemned 2: Bloodshot galériája frissült most néhány vadonat új képpel.

James Bond játékon dolgoznak a PGR alkotói

Ahogy arról már beszámoltunk, két James Bond játék is készül az Activision Blizzard berkein belül, az egyiket pedig vélhetően a Bizarre Creations fejleszti majd.