Hírarchívum - 2007. május

Tölthető a Tomb Raider: Anniversary demója

Megérkezett az első Lara Croft-játékot feldolgozó Tomb Raider: Anniversary kipróbálható verziója, melyben egy pályát próbálhatnak ki a rajongók.

Halo 2 - meztelen fenék miatt késik

Mint arról tegnap beszámoltunk, rövid ideig még várat magára a PC-s Halo 2 megjelenése: mint kiderült, ennek oka egy meztelen fenék.

E3 2007: Szinte ugyanolyan lesz, mint volt

Bizonyára legtöbb olvasónk tud az E3 névre hallgató rendezvény méreteinek drasztikus csökkentéséről: ma megérkezett az "új" E3 programlistája.

Bemutatkozik a Geometry Wars: Galaxies

Készül a Project Gotham Racing-játékokat is készítő Bizarre Creations stúdiójában az új Geometry Wars, mely a Galaxies alcímet viseli.

Test Drive Unlimited javítás érkezik júniusban

Június közepén új javítás érkezik a Test Drive Unlimited-hez - jelentették be az Atari európai hivatalos fórumán: a patch jelenleg tesztelés alatt áll.

The Sims - hamarosan a mozivásznon is

Nem is tudtuk már, mi hiányzik az életünkből a több tucatnyi Sims-játék mellé. Ó, igen! Egy Sims-mozfilm - ez tud csak feldobni minket igazán!

X360-as port lesz a Dark Messiah: Elements

A tegnapi UbiDays-en bejelentették, hogy a Dark Messiah of Might and Magic alapvetően egy X360-as portja lesz a PC-s játéknak.

Játék készül a Sin City alapján

A Jackass: The Game-et és a Gripshift-et is jegyző Red Mile Entertainment bejelentette, hogy beruházott a Sin City jogaiba, s már dolgozik az első játékadaptáción.

Grand Theft Auto 4 szépségek

Tizennyolc vadi új kép érkezett a Playstation 3-ra és Xbox 360-ra készülő Grand Theft Auto 4-ből. A shotok egy része a korábbi scannekből már ismerős lehet.

Készül a LEGO Star Wars: The Complete Saga

Alig pár hete számoltunk be a LEGO Star Wars: The Complete Saga készültéről. Az akkori pletykákat ma a LucasArts hivatalosan is megerősítette.