Hírarchívum - 2007. június

Dark Messiah: Elements trailer érkezett

A minap felkerült az internetre a készülőben levő Xbox 360-exkluzív Dark Messiah: Elements legelső bemutató videója. Megtekintése mindenki számára kötelező!

Elkészült a PS3-as Rainbow Six: Vegas

Fél éves késéssel ugyan, de végre elkészült a Rainbow Six: Vegas PS3-as változata is! A készítők a nagyszerű bejelentés mellé egy új trailert is küldtek nekünk.

Késni fog a The Darkness demója

Májusban még azt az információt kaptuk, hogy a napokban boltokba kerülő The Darkness demója még a megjelenés előtt elérhetővé fog válni.

Mi lesz veled Manhunt 2?

A napokban komoly hidegzuhany érte a Manhunt második részén szorgoskodó Rockstar-t és Take-Two-t: valahol "csak" felléptek ellene, valahol be is tiltották a címet.

Wasteland - visszatér a Fallout elődje?

Talán kevesen tudják, hogy a Fallout nem egészen önálló ötlet eredménye: az Interplay 1986-os címe, a Wasteland inspirálta "házon belül" a készítőket.

World in Conflict - Lesz gyűjtői kiadás is

A Sierra néhány órával ezelőtt tájékoztatott minket arról, hogy készülőben van a World in Conflict X360-as változata, most pedig egy újabb bejelentést tett a kiadó.

Valóban jön PC-re is az új Flatout!

Az eddig csak X360-exluzív címként emlegetett Flatout: Ultimate Carnageről nemrégiben felreppent ESRB-pletyka mától fogva tény, a játék valóban készül számítógépre is.

Dragon Blade - a God of War trónjára tör

Új Wii-exkluzív játékon dolgozik a D3, mely a Dragon Blade: Wrath of Fire címet viseli - a cím játékmenete egyértelműen a God of Wart juttatja eszünkbe.

Ősszel érkezik a konzolos World in Conflict

A Sierra bejelentette, hogy az eredetileg csak PC-re bejelentett World in Conflict Xbox 360-as átirata az ősz folyamán boltokba kerülhet.

A Valve nyáron továbbfejleszti a Steam-et

A nyár folyamán egy nagyobb Steam-frissítést fog kiadni a Half-Life és Counter-Strike-játékokat is jegyző Valve: az update középpontjában a közösségépítés áll.