Hírarchívum - 2007. július

Jericho osztag bemutatása képekkel

A Jericho 7 fős osztagának karakterei paranormális erejükkel együtt, képekkel illusztrálva megtekinthetőek, csak nálunk, csak most.

Itt a második trailer az új Guild Wars-ról

Megérkezett a második videó az újabb Guild Wars kiegészítőről, az Eye of the North-ról, mely az utolsó és egyben befejező kiterjesztése lesz a játéknak.

Per alatt az Epic Games

Az Xbox 360-ra készülő Too Human fejlesztői gárdája, a Silicon Knights beperelt az Unreal Engine 3 alkotóit, az Epic Games-t.

Civilization IV: Beyond the Sword demo érkezett

Megérkezett a kipróbálható verziója a Sid Meier's Civilization IV című stratégiai játék újabb kiegészítésének, a Beyond the Sword-nak.

Újabb Enemy Territory: Quake Wars csúszás

Úgy látszik mostanság divattá vált a késések bejelentése, hiszen az id Software hegesztőasztalán lévő Enemy Territory: Quake Wars szintén csúszik.

Eladási adatok kicsit másképp

Az E3-on azért látható volt, hogy a Sony kezdi összeszedni magát és a bénázások után talán elindulnak vmilyen irányba. Természetesen a sajtó is "segíteni" szeretne nekik...

Far Cry 2 hivatalos megjelenés és honlap

Mostanság honlapbejelentések a menők a kiadók részéről. Új versenyzőt köszönthetünk a legsemmitmondóbb bemutató oldal kategóriában.

PC - PS3 kapcsolat az UT3-ban

Kókuszban az Unreal Tournament 3. Lesz keresztplatform vagy nem? Ha igen, akkor melyik konzol lesz a befutó a PC mellett? Kezd nagyon bulvárosan hangzani...

NHL 08 látnivaló

Friss videó került elő az EA Sport portékájából, az NHL 08-ról, mely a híres jéghoki-szimulátor sorozat idei darabja lesz.

Újabb Crysis gameplay videó

Újabb gameplay videó került elő a CryTek műtőasztalán készülendő Crysis című FPS játékról, mely várhatóan az év egyik legnagyobb durranása lesz.