Hírarchívum - 2007. szeptember

Előrendelhető a Need for Speed: Pro Street

A Gamekapocs internetes áruházából már előrendelhető a PC-s Need for Speed: Pro Street magyar feliratos változata. A játék október 31-én érkezik.

Tényleg elkészült az Assassins Creed?

A GameSpot információ szerint gyakorlatilag teljesen elkészült az Assassins Creed, a fejlesztők és a tesztelők már csak a rejtett bugokra vadásznak.

HWSW: A DigiTimes szerint is lesz Google telefon

Az általában jól értesült DigiTimes iparági, megbízható forrásokra hivatkozva már szinte teljesen biztosra veszi, hogy lesz a Google-nek is saját telefonja - írja a HWSW.

Nintendo DS-re is készül a Paradise

Az UbiSoft bejelentette, hogy Last King of Africa címmel Nintendo DS-re is kiadja a PC-n Paradise néven megismert klasszikus point & click kalandjátékát.

Crysis - Power Struggle videó tutorial

Noha már javában lehet tolni a Crysis multiplayer bétáját, és a demóra sem kell várni olyan sokat, még mindig jönnek az olyan jobbnál jobb videók, mint például a mai!

Army of Two - cinematic trailer

Közeleg az Army of Two megjelenése, melynek örömére az Electronic Arts kiadott egy friss cinematic trailert. Érdemes rászánni azt a két percet!

Új stratégián dolgoznak a magyar 1848 alkotói

Új körökre osztott stratégián dolgozik az 1848-at is jegyző magyar Hussar Games - új játékuk során Napoleont kísérhetjük el Olaszországba.

Harmadszorra is kiegészül a Dawn of War

Sejtettük, hogy a Relic-es a srácok készülnek valamiféle Dawn of War-produktummal a jövő évre, ami a legfrissebb hírek szerint egy új kiegészítő lesz.

Vezeti az amerikai toplistát az új Sims-kiegészítő

Megérkezett a szeptember nyolcadikával záruló hétről az amerikai PC-s toplista, melynek élén az új Sims-kiegészítő, a Bon Voyage áll.

Belehalt a három napig tartó játékmaratonba

Belehalt egy kínai férfi három napig tartó játékmaratonjába az egyik helyi internetkávézóban, szombaton - számolt be róla minap a CNN.