Hírarchívum - 2008. május

Fallout 3 infómorzsák

A Bethesda Softworks néhány információval szolgált készülő játékuk, a Fallout 3 kapcsán, amely november 28-án érkezik PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.

Nyerj eredeti, magyar nyelvű játékokat!

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három eredeti, teljesen magyar nyelvű PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Venetica bejelentés és screenshotok

16. században játszódó kaland RPG-n dolgozik a dtp és az Ankh, valamint a Jack Keane című játékokat is jegyző Deck 13. A Venetica PC-re és Xbox 360-ra készül.

Race Driver: Grid szépségek a galériában

Most hétvégén érkezik a Race Driver: Grid, nekünk pedig ma van szerencsénk prezentálni róla egy szép nagy adag kedvcsináló screenhotot!

TimeSplitters 4 - megérkeztek az első scannek

Egy kétoldalas újságscan formájában megérkezett az első látnivalók a brit Free Radical régi nagy sorozatának, a TimeSplittersnek a folytatásából.

HWSW: Vége lehet a szoftverkalózkodásnak?

Az Atari alapítója szerint a TPM chipek segítségével megállítható a játékszoftverek másolása - számolt be róla ma délután nagytestvérünk, a HWSW.

Age of Conan - több, mint 400 000 játékos

A Funcom ma bejelentette, hogy a Hyboria világában játszódó MMO játékuk, az Age of Conan már több, mint 400 000 játékossal büszkélkedhet.

Prince of Persia: Prodigy látnivalók

Vadi új képek láttak napvilágot a legújabb Prince of Persia epizódból, amely előreláthatólag a Prodigy alcímet fogja viselni, és az év végén jelenik majd meg.

PC-re is megjelenik a Street Fighter IV?

Bár hivatalosan még nincs megerősítve, a Capcom véletlenül elkotyogta, hogy a Street Fighter IV idén télen érkezik PS3-ra, X360-ra és PC-re.

Lemondott a Brash Entertainment elnöke

Lemondott a tavaly márciusban alapított Brash Entertainment elnöke. A történtek pontos okát nem tudni, de a háttérben zajló eseményekről nem sok jót árul el.