Hírarchívum - 2009. április

Pókember játékot készít a Radical Entertainment?

A Prototype fejlesztői befejezték a munkálatokat, s már a következő játékon gondolkodnak, amely az Activision megbízásából egy új Spider-Man is lehet.

Driver: The Recruit - Készül az új epizód

Miután a Ubisoft felvásárolta a Driver fejlesztőit és a játék jogait, megjelent a Driver: Parallel Lines és úgy tűnik, hogy hamarosan új epizóddal bővül a sorozat.

Többjátékos móddal érkezik a Dead Space 2?

Noha az előzményeket feldolgozó Dead Space: Extraction is remek játéknak ígérkezik, biztosak vagyunk benne, hogy az igazi újdonságok Dead Space 2-ben várnak ránk.

Úton a Need for Speed: Undercover első DLC-je

Az EA megerősítette a hivatalos Need for Speed blogon, hogy hamarosan érkezik az első, Challange Series alcímet viselő DLC a Need for Speed: Undercoverhez.

Végre mozgásban a Madden NFL idei része

Eddig csak képeket láthattunk a közelgő Madden NFL 10-ből, de a két debut trailernek hála most végre mozgás közben is megcsodálhatjuk a gammát.

Lezárult a GDF 2009 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban páros belépőjegyeket sorsoltunk ki a Game Developers Forum 2009 rendezvényre. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

F1 2009 - az első látnivalók és a hivatalos honlap

A napokban megtudhattuk, hogy a Codemasters két Formula 1-es játékon dolgozik: az idén érkező F1 2009-ről már meg is érkeztek az első látnivalók.

Szünetelnek a BioShock-film munkálatai

Alig vágtak neki a tervezésnek, alig kezdett el körvonalazódni a BioShock-mozi alkotói stábja, a Universal Pictures jóvoltából egyelőre szünetelnek a munkálatok.

A Bethesda a Wet új kiadója

Az Activison Blizzard megszületése utáni selejtezéseket a Wet sem úszta meg, ám a hónapok óta kiadó nélküli programot végül a Bethesda felkarolta és megmentette.

Már nyárra elkészül a Guitar Hero: Van Halen?

Nem újdonság, hogy az egyik új Guitar Hero a Van Halen karrierjét dolgozza majd fel, de azt mi sem hittük, hogy már nyáron megjelenik a játék.