Hírarchívum - 2010. február

Hétfőn kezdődik a Blur béta, májusban megjelenés

A Project Gotham játékokról elhíresült Bizarre Creations legújabb autós őrülete május elsején érkezik a boltokba, ennek megfelelően hétfőn indul a beígért bétateszt.

Heavy Rain filmjogok a New Line Cinema kezében

A neves filmstúdió foglalta le magának a Heavy Rain filmjogait. Ez még nem azt jelenti, hogy valaha is a nagy vászonra kerül majd az alkotás, de van rá esély.

Új Metro 2033 trailer: ölj, vagy téged ölnek meg!

Ahogy közeledik a megjelenés, egyre durvább anyagok kerülnek elő a Metro 2033-ból. Habár az optimális PC-s gépigény röhejes, jó vassal tényleg durván fest az anyag.

Transformers: War for Cybetron előzetes

Befutott az első játékmenet trailer a Transformers: War for Cybetronból. Amennyire szkeptikusan álltunk hozzá, annyira kellemes csalódást okoznak az első pillanatok.

Még mindig az év első felét célozza a Starcraft 2

A Blizzard szerint a dolgok kezdenek jól alakulni, s teljesen reaális lehet, hogy a Starcraft 2 még az év első felében megjelenjen. Azért kicsit szkeptikusak vagyunk.

Új játékot jelent be az Epic Games az E3-on

Az Epic egy új játékbejelentéssel érkezik majd az idei E3-ra. Egyelőre azonban nem tudjuk, hogy vajon a Gears-sorozatot folytatják-e, vagy egy teljesen új címmel rukkolnak elő.

DRM védelem a PC-s Splinter Cell Convictionben

A Ubisoft megerősítette, hogy az új Splinter Cell, számos más, a közeli jövőben érkező Ubi játékokkal egyetemben a nem különösebben kedvelt DRM védelmet használja majd.

Megérkezett a Civilization V első előzetese

Alig hevertük ki az első Civilization V képek okozta sokkot, máris utolért bennünket a következő: Sid Meierék kiadták az első kedvcsinálót a játékról.

A World of Warcraft vonzza a jó nőket

A World of Warcraft vonzza a jó nőket, legalábbis a The Times egyik cikke szerint, ahol azt is megjegyzik: egyre többen találnak rá életük párjára a játékokban.

Star Wars: The Force Unleashed - túl a hétmillión

A LucasArts legutóbbi Star Wars-játéka láthatóan óriási siker, mára több, mint hétmillió példány kelt el belőle szerte a világon. Persze lehet ezt még fokozni.