Hírarchívum - 2010. március

Csúszik a Left 4 Dead 2: The Passing megjelenése

Márciusban már biztosan nem fog megjelenni a Left 4 Dead 2 első letölthető kiegészítője, a The Passing. Az új dátum nem ismert, de még a tavasz folyamán megjelenik a DLC.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten jóval kevesebb nagyágyú kerül boltokba, ráadásul azok sem sikerültek túl jól - lásd Prison Break. Mindenesetre a Modern Warfare pályacsomagját be fogjuk szerezni!

Multiplatform lehet a Bungie következő játéka

Habár a Bungie legnagyobb csapata még teljes erővel a Halo: Reach befejezésén dolgozik, egy kisebb brigád már a következő nagy dobás alapjait fekteti le.

Ellopta a Prince of Persia játékosait a God of War

A Ubisoft animációs rendezője azt nyilatkozta, a God of War rengeteg egykori Prince of Persia játékost áttérített magához, így dolgozniuk kell a közönség visszanyerésén.

Feltörték Major Nelson Xbox Live accountját

Larry Hryb, avagy ismertebb nevén Major Nelson az Xbox egyik vezető fejlesztője, rendszeres támadások célpontja. Most az Xbox Live accountja esett áldozatul.

Elveszi a Linux támogatást az új PS3 firmware

A Sony a Playstation blogon jelentette be, hogy a hamarosan érkező 3.21-es firmware elveszi az "Other OS" opciót, vagyis többé nem telepíthetünk Linuxot a gépre.

Move támogatást kaphat a Heavy Rain

A Sony egy belga játékmagazinnak nyilatkozva megerősítette, hogy a Move megjelenésével több régebbi anyag mellett a Heavy Rain is támogatni fogja a kontrollert.

Pachter szerint az Apple aratta le a Sony babérjait

A neves piackutató szerint az Apple ette meg a Sony uzsonnáját, amivel a kézikonzolok piacán dúló harcra akart utalni. Szerinte az iPhone ma már messze a PSP előtt jár.

Call of Duty: Black Ops megjelenés, infók

Az Activision bejelentette, hogy a következő Call of Duty játék a Black Ops névre hallgat, az kiszivárgott infók alapján pedig tényleg Vietnám lehet a célpont.

Kárpótolja a Ubisoft az új DRM áldozatait

Ingyen játékkal kárpótolja a Ubisoft azokat a játékosokat, akik a korábbi szerverleállások miatt nem tudtak játszani az új DRM által védett játékokkal, pedig megvették őket.