Hírarchívum - 2010. április

Még nyolcan léptek ki az Infinty Wardtól

A mai nappal további nyolc alkalmazott hagyta ott a Call of Duty sorozatért felelős Infinity Wardot, s csatlakozott az egykori alapítók új stúdiójához.

Arcania: A Gothic Tale - pár hónap és elkészül

Legalábbis a fejlesztők ígérete szerint a harmadik negyedévben landolhat a boltokban a Gothic folytatása, egy teljesen új főhőssel a középpontban.

A játékok 10 éven belül utolérhetik a filmeket

Az ominózus gondolat Jerry Bruckheimertől származik, akit újabban sűrűn emlegetnek a játékiparban, ugyanis nem csak a Prince of Persia filmen, de két új játékon is dolgozik.

Olcsóbb és takarékosabb az új PS3-hardver

A legújabb, CECH-2100A kódnevű PlayStation 3-modellben több apró változtatást is találni, aminek köszönhetően a gép hardvere olcsóbb és energiatakarékosabb lett.

Megint a World of Warcraft vezet a hazai toplistán

Visszavette a vezetést a hazai toplistán a World of Warcraft előfizetői kártya, őt pedig az utóbbi idő két legnépszerűbb FPS-e, a Bad Company 2 és a Modern Warfare 2 követi.

End of Nations bejelentés premier látnivalókkal

Az egykori Command & Conquer-fejlesztőkből álló Petroglyph a napokban jelentette be a Trion Worlds kiadóval az End of Nations című MMORTS-t.

Friss képeken a Codemasters F1 2010 játéka

Míg a tavalyi Formula 1 játék csak PSP-re és Wii-re jelent meg, addig az ideit már a PC, a Playstation 3 és az Xbox 360 tulajok fogják babuzsgatni. Lássunk is néhány képet róla!

Az E3-on mutatják be a vékony Xbox 360-at?

Surfer Girl megint támadásba lendült: a hírhedt, "névtelenül írogató belsős" blogger legutóbb azt írta az oldalán, hogy a Microsoft az idei E3-on mutatja be a vékony X360-at.

Letölthető a Split/Second demója

A héten már kipróbálható lesz a Pure fejlesztőinek legújabb játéka, a Split/Second, a demó viszont csak és kizárólag az Xbox 360-tulajdonosoknak szól majd.

Már a Street Fighter-meccsekre is lehet fogadni

Angliában mindenre lehet fogadni, nemsokára kísérletképpen egy rangos Street Fighter-menet végkimenetelére is tippelhetnek a szerencsejátékok szerelmesei.