Hírarchívum - 2010. június

Elektromos Chevrolet-vel erősít a Kinect

A Burger King után a Chevrolet-vel egyezett meg a Microsoft. A közös marketingkampány során a Kinectet és az elektromos Voltot fogják reklámozni.

Egy nagy kiadó fúrhatta meg az adócsökkentést

A Develop magazin meg nem nevezett, belsős forrásokra hivatkozva számolt be arról, hogy mi lehet az oka annak, amiért nem kapnak adókedvezményeket a brit fejlesztők.

Beyond Good & Evil 2 - köszöni, jól van

Bár a Ubisoft szerint a Beyond Good & Evil 2 munkálatai töretlenül folynak, egyre több minden utalhatott arra a közelmúltban, hogy a játék fejlesztését mégis lelőtték.

Kézikonzolos MMO-n gondolkodik a Square Enix?

Bár egy átlag MMORPG portolása nehézkes lenne handheld konzolokra, Hiromichi Tanaka,a kiadó alelnöke szerint elképzelhető lenne a jövőben egy ilyen stílusú játék.

Kinect technológia PC-hez és televíziókhoz

A Kinect technológiája hamarabb elterjedhet otthonainkban, mint azt gondolnánk. Legalábbis ha a kütyüt kifejlesztő PrimeSense-en múlik a dolog.

Turn10: senkit nem érdekel a Playstation Move

A Forza Motorsport fejlesztői szerint teljes az érdektelenség a Playstation Move körül, s még a Sony rajongók is inkább a Kinectről beszélgetnek.

Okozhat-e függőséget a Civilization?

Érdekes dokumentumfilm érkezett a Firaxistól, melyben azt kutatják: vajon tényleg okozhat függőséget a Civilization? A vizsgálat folyamatáról készült felvételek megtekinthetők.

A Microsoft még vár a 3D-vel

A Microsofttól egyelőre ne várjunk a Sony-éhoz hasonló 3D-s reklámkampányt: a redmondiak bizonytalanok afelől, hogy tényleg van-e igény a térbeli megjelenítésre.

Saját Guitar Herót kaphat a Queen?

Brian May az egykori zenekar gitárosa szerint Guitar Hero-játék készül a Queen főszereplésével, melynek megjelenése valamikor a jövő évben várható.

Online stratégiát vált a Square Enix

Komoly változásokon esik át a Square Enix online játékokra vonatkozó stratégiája: a kiadó szerint a piac átalakult, ők pedig továbbra is az élen akarnak maradni.