Hírarchívum - 2011. február

Move-pakkban is elérhető lesz a SOCOM 4

Mikor még jóval a PlayStation Move megjelenése előtt jártunk, a Sony a SOCOM negyedik részén keresztül mutatta be, hogy az ő a mozgásérzékelős kontrollere bizony hardcore címek irányítására is tökéletesen alkalmas lesz. Ezek után hülye lenne kihagyni egy exkluzív Move-csomagot.

Dátumot kapott a Virtua Tennis 4

A sors fintora, hogy az utóbbi egy-két évben alig érkezett értékelhető teniszjáték, erre a közeljövőben kettőt is kapunk. A Top Spin negyedik része mellett új epizóddal bővül a Virtua Tennis sorozat is, mégpedig áprilisban, bő egy hónappal a konkurens játék megjelenése után.

Áprilisban jön a Patapon 3

A Patapon az a sorozat, amivel viszonylag keveset foglalkozunk annak ellenére, hogy a PSP pályafutásának egyik legjobb címéről van szó, s magunk is rajongói vagyunk a Patapon törzsnek. Hogy ennek mi az oka, azt ne firtassuk, de ha már van jó hírünk, azt megosztjuk veletek: áprilisban jön a harmadik rész.

Előzetesen a Fable III új DLC-je

Március elsején érkezik a Fable III legújabb letölthető kiegészítője, melyben új küldetések és karakterek várják a rajongókat. A Traitors' Keep kapcsán készült trailer már megtekinthető, beljebb kerülve azonnal megnézhetitek: közel kétpercnyi gameplay jelenetekkel dúsított kedvcsináló következik.

Elstartolt a Nintendo 3DS Japánban

A hideg idő ellenére is szép tömeg gyűlt össze a japán üzletek előtt, a minap rajtolt el ugyanis a Nintendo következő generációs kézikonzolja a keleti szigetországban. Persze ahogy az várható volt, türelmesnek kellett lenni: a gépek jó részét az előrendelők vitték el, és a maradék készlet sem volt túl bőséges.

Harmadik helyen nyitott itthon a Killzone 3

Megjelenése után azonnal a hazai toplista harmadik helyén nyitott a Killzone 3, a PS3-exkluzív címnek egyedül a World of Warcraft előfizetői kártyával és a FIFA 11-gyel nem sikerült megbirkóznia. Közben - ahogy az várható volt - a Test Drive Unlimited 2 alaposan visszacsúszott.

The Witcher 2 - háromrészes gameplay bemutató

Újabban ha a gamerek a lengyelekre gondolnak, szinte minden kétséget kizáróan a CD Projekt RED és a The Witcher jutnak az eszükbe. A folytatásra immár alig három hónapot kell várni, májusban végre újra belevethetjük magunkat Geralt kalandjaiba. Gameplay bemutató következik.

Modajánló: A Source motoros Blade Symphony

Emlékeztek még a 2002-es Jedi Knight 2: Jedi Outcast és 2003-as utódjára, a Jedi Academy-re? Mindkét játék multiplayer része legendává vált a Star Warsot kedvelők köreiben, elvégre ezek voltak az első címek, melyek lehetőséget adtak online fénykard-csetepatékra.

Új stúdiót alapítottak a Bizarre fejlesztői

Alig pár napja sirattuk a srácokat az Activision tisztogatásainak áldozataiként, azonban szerencsére nem eszik olyan forrón a kását, a fejlesztők nem törődtek bele sorsukba, hanem egy vadi új stúdiót alapítottak Lucid Games néven. A régi projektek szellemiségének megőrzése a cél Seattle-ben és Kanadában.

Pörög a Gears of War 3 multiplayer béta

A Bulletstorm Epic Editionjének tulajdonosai már reszketeg kézzel aktiválnák a kapott bétakulcsukat, ám április közepéig még biztosan várniuk kell. Szerencsére a legutóbbi képek után már videóval is szolgálhatunk a bétából, nagyjából képben is lehetünk, hogy mire számíthatunk.