Hírarchívum - 2011. március

Megérkezett a harmadik Battlefield 3 gameplay

Befutott a Battlefield 3 gameplay trailersorozatának harmadik epizódja, amely a Get That Wire Cut címet kapta. Az anyag megdöbbentő, mint mindig, ráadásul még mindig nincsen vége a szériának. Az új előzetesben először egy kis híján kudarcba fulladt magánakciót, utána pedig egy csapatos támadást vehetünk szemügyre.

Remake-et kap a Warlords is

A tegnapi Choplifter HD bejelentés után újabb remake-et köszönthetünk köreinkben. Az Atari sem egyszerűen a HD felbontással szeretné kiszúrni a szemünket, elvégre a 1980-ban bemutatkozott Warlords kap felújított változatot a konzolokon, ráadásul a tervek szerint már idén nyáron.

Csúszik a PlayStation Rewards program

Tavaly október óta kicsit eltörpült a PlayStation Rewards program sorsa - a Sony ezzel a gesztussal szerette volna jutalmazni a hűséges PlayStation-tulajokat. Nos, a bétateszt nem a terveik szerint zajlott le, így a program indulását parkolópályára helyezik.

Új Xbox 360 lemezformátumot tesztel a Microsoft

Minden jel szerint a redmondiak végre nyugdíjba küldik a hagyományos kétrétegű DVD-lemezeket, miután egy előzetes program keretében résztvevőket keresnek egy "frissített Xbox 360 lemezformátum" teszteléséhez. Ezt tegnap maga Major Nelson jelentette be - szerencsére meghajtót nem kell cserélnünk.

Mellékág lesz a Raccoon City, nem folytatás

Sokan panaszkodtak az új Resident Evil: Operation Raccoon City bejelentése kapcsán, hogy számunkra nem jön be a csapatalapú akció, mivel az eltér a megszokott normáktól. A Capcom nyíltan új irányba szeretné elvinni a sorozatot, de csupán mellékágként - jelen epizód nem minősül a Resident Evil 6-nak.

Kulisszák mögött a Jurassic Park

A kínosan közeli megjelenésű Jurassic Park: The Game nem pusztán azokat az őslényeket vonultatja fel, melyeket a filmekben is láthattunk, hanem olyanokat is, amik kizárólag a Telltale Games agyszüleményei. A legújabb fejlesztői naplóban erre is fény derül, ahogy arra, hogy mindinkább a túlélésről szól a játék.

A Duke Nukem Foreverre is ráugrott a Fox News

A Bulletstorm után a Duke Nukemet is elővette a Fox News: miután a People Can Fly FPS-ét egyenesen a világ legrosszabb játékának nevezte, amiért abban rengeteg erőszak volt, a Duke Nukem Forever már a szexista, a nőket lealacsonyító jelenetei miatt került előtérbe.

A Blizzard főnök védi az Activision főnököt

Nem mintha Bobby Kotick, az Activision legendás vezére védelemre szorulna, elvégre nem egy lánylelkű félénk kis liliomszál az úriember. Ettől függetlenül a Blizzard alapítója úgy véli, nagyon hibás kép alakult ki a közvéleményben Kotickról, és valójában egy teljesen normális, korrekt ember.

Áprilisban jelenthetik be a Modern Warfare 3-at

A brit PSM3 magazin értesülései szerint április közepén mutatja be az Activision a következő Call of Duty-t, ami a pletykáknak megfelelően a Modern Warfare harmadik része lehet. A hír természetesen pletyka, mindenesetre nem lepődnénk meg, ha a kiadó mostanára időzítené a premiert.

Folytatódik a Sony vs. Geohot ügy

Valószínűleg Geohotot is meglepte a Sony agresszív és sikeres támadása ellene, így most kezd kissé gyengébb lábakon állni a védekezés. Az úriember éppen azt próbálja bizonyítani, hogy neki egyáltalán nem is volt PSN accountja a birtokában lévő négy PS3 közül egyiken sem.