Hírarchívum - 2012. március

Japán játékok nyugatra, rajongói pénzből

A Kickstarter-rajongás lassan teljesen úrrá lesz a játékiparon: mindenki a rajongók pénzét szeretné látni a saját projektjének finanszírozásához, és most már nem is csak játékfejlesztésről van szó. Az egyik kiadó például nyugaton soha meg nem jelent japán játékokat fordítana le.

Orbis lehet a PlayStation 4 kódneve

Ellensúlyozzuk a túl sok next-gen Xbox-pletykát némi PlayStation-szóbeszéddel. A legújabb értesülések szerint a PlayStation 4 kódneve Orbis lesz, és teljesen az AMD platformjára fog épülni - egyre biztosabb, hogy a Sony végleg nyugdíjazza a Cell processzort.

Assassin's Creed III - kontrollerrel jobb PC-n?

Figyelemreméltó interjút adott Alex Hutchinson, az Assassin's Creed III kreatív igazgatója a GameSpy magazinnak. Az úriember azt tanácsolja, hogy a PC-s arcok mindenképpen ruházzanak be egy kontrollerre, hiszen az irányítás azzal az igazi. A Ubisoft cáfolja az állítást.

A FIFA 12 DLC-je lesz az UEFA Euro 2012

A korábbi trendektől eltérően az EA Sports nem önálló játékadaptációt készít az idei labdarúgó Európa-bajnoksághoz, hanem a FIFA 12 kiegészítője lesz az UEFA Euro 2012. A csomag idén nyáron érkezik, a sportünneppel egy időben, pontos adatbázissal és 8 stadionnal.

SimCity - nincs szükség állandó netkapcsolatra

Az EA Maxis megerősítette, hogy több digitális terjesztőnél is árusítani fogják az új SimCity-t, de mindenképpen szükség lesz egy Origin-fiókra a regisztrációhoz. A megjelenés napján még nem, de később elérhető lesz a modtámogatás. Csak a játék indításához szükséges aktív internetkapcsolat.

Call of Duty: Black Ops 2 - infószivárgás

Bár az Activision még mindig nem erősítette meg hivatalosan, hogy az idei Call of Duty-epizód a Treyarch gondozásában készülő Black Ops 2 lesz, többen már konkrét információkkal tudnak szolgálni a játék multiplayer módját ért változásokról. És már állítólagos megjelenési dátumunk is van.

Új előzetesen a Transformers: Fall of Cybertron

A High Moon Studios lassan révbe ér a Transformers: Fall of Cybertronnal, így a robotos cím már nyár végén napvilágot láthat. Az Autobotok és az Álcák háborúja hamarosan véget ér az anyabolygóért, Cybertronért vívott csatában. A győztes személye még mindig kérdéses.

Tokyo Jungle - öltöztesd fel állatkáidat

Az állatok újra átveszik a hatalmat a világvége utáni állapotot bemutató Tokyo Jungle-ben. Most az egyik legfurcsább funkcióról hull le a lepel, mégpedig arról, hogy különféle totál oda nem illő ruhákba is beöltöztethetjük a vadakat. Nem hiszed? Nézd meg a képeket!

Sztoritraileren a Trónok harca-szerepjáték

Ez a hét igazán kedvez a Trónok harca rajongói számára, elvégre a hétvégén indul az HBO sorozatának második évada, illetve a Cyanide is kedveskedett nekik a májusban érkező RPG új trailerével. Olyan történeti vonalat játszhatunk végig, mely teljesen újdonságnak hat.

Max Payne 3 - először mozog a multiplayer

A Rockstar új videosorozatot indított a minap, amiben a Max Payne 3 multiplayer módját fogják bemutatni a fejlesztők. A többjátékos részben is használhatunk majd Bullet Time-ot természetesen, és lesz olyan játékfajta, amiben a kompetitív és a kooperatív játékelemek keverednek.