Hírarchívum - 2012. július

Előzetesen a New Super Mario Bros. 2

A Nintendo 3DS eladási Japánon kívül igen-igen gyengék. Ezen a Nintendo egyrészt az XL-verzió piacra dobásával, másrészt pedig nyilvánvalóan egy új Mario-játékkal igyekszik segíteni. Kiderül, hogy a New Super Mario Bros. 2 rá tud-e venni minket a vásárlásra itt az öreg kontinensen.

Far Cry 3 - jó és rossz között

Ahogy közeledik a Far Cry 3 megjelenése, úgy válik egyre biztosabbá, hogy nem csak a sorozat legjobb darabja lesz, de akár még az egész FPS-műfajhoz is hozzá tud majd tenni valamit. Az egyedi történetmesélés mindenesetre érdekesnek tűnik, a jó és a rossz közötti határ elmosódik.

Company of Heroes 2 - ahol a fagy az úr

A Relic tényleg nem aprózza el a Company of Heroes 2 realisztikusságát. A fejlett időjárás-rendszer segítségével mindinkább előtérbe kerül a brutális szovjet tél: katonáink nem szívlelik a mínusz 40 fokos zimankót. Ha nem keresünk menedéket, csapatunk könnyedén megfagyhat.

Sleeping Dogs - játékmenet nagykanállal

Van egy üres órád? Remegve várod már a United Front Games játékát? Akkor a következő játékmeneti pillanatok bizonyára mosolyt csalnak az arcodra. Masszív anyag egyik felét lengyel kollégáinknak köszönhetjük, a másikat pedig a Sleeping Dogs producerének. Öveket becsatolni!

Egy rakás új képen a WRC 3

A Milestone Studios és a Black Bean egy csomó új screenshotot tett közzé a WRC 3-ból. A képeken earanyos Fordot és Citroen-t láthatunk változatos időjárási körülmények között. A fejlesztők "radikális" változásokat ígérnek - igaz már tavaly is eljátszották ugyanezt. Bizakodjunk azért!

Project Adventurer - FPS az Uncharted nyomdokain

A lengyel Farm 51 le sem tagadhatná, hogy az inspirációt az Unchartedből vette kölcsön: a Project Adventurer néven futó alkotásuk hangulatilag és design terén is kikezdhetetlen hasonlóságot mutat a Sony remekével. Az FPS viszont tényleg jól néz ki, misztikus kaland vár ránk PC-n és Xbox 360-on.

Transformers: Fall of Cybertron - multis örömök

A High Moon Studios bepillantást enged a Transformers: Fall of Cybertron többjátékos üzemmódjába. Megcsodálhatjuk leendő karakterünk testreszabási lehetőségeit és az online mód egyéb sajátosságait. Az biztos, hogy nem egyszer fogyasztható darab a Cybertron bukása.

Dead Space 3 - képek a feederekről

A Game Informer új előzetesében olvashatunk részletesebben is a Dead Space 3 új ellenfeleiről, a feederekről: kiderül, hogy kik ők, hogyan viselkednek, mit lehet ellenük tenni, ráadásul a mutánsokról most néhány kép is érkezett - ezeket természetesen helyben megleshetitek!

Elkészült a Baldur's Gate magyarítása

Hosszú időt vett igénybe, de végre elkészült a Baldur's Gate magyarítása. Ez azt jelenti, hogy mára letölthető a teljes fordítás, noha apróbb finomítások még várnak rá a közeljövőben. Ha kimaradt Neked az idén 13 éves szerepjáték, keresve sem találnál jobb alkalmat, hogy tégy egy próbát vele!

Angliában támasztanák fel a Pro Evolution Soccert

A Konami a Pro Evolution Soccer 2013 legújabb előzetese mellett bejelentette: az Egyesült Királyságban létesít új stúdiót, ami a tokiói csapattal párhuzamosan a Pro Evolution Soccer sorozat fejlesztésével foglalkozhat. A feladat nem kicsi, a cél, hogy a sorozatot feltámasszák a FIFA-val szemben.