Hírarchívum - 2013. március

Sniper: Ghost Warrior 2 - az első húsz perc

Pénteken jelent meg a Sniper: Ghost Warrior 2, ám tekintve, hogy március 15-e nálunk állami ünnep volt, így sokan csak ma tudják átvenni a mesterlövészes játék új fejezetét. Tekintsünk bele a cím első húsz percébe!

30 perc a Crackdown 2 fejlesztőinek új játékából

A Crackdown 2-t tető alá hozó Ruffian Games új játékon dolgozik, a Tribal Towersből pedig egy félórás gameplay videó érkezett a hétvégére. Az anyag ötletes, tornyot kell építeni benne, méghozzá nagyon magasat.

Dátumot kapott a Donkey Kong Country Returns 3D

A Nintendo bejelentette a Donkey Kong Country Returns 3D végleges megjelenési dátumát, örülhetünk, mert az eredeti tervekkel ellentétben a játék nem nyáron érkezik, hanem már májusban boltokba kerül.

Kontrollerrel jön a Samsung Galaxy S IV

Noha a Samsung Galaxy S IV bemutatója kifejezetten csalódás volt, és a készülék nem hoz túl sok érdemi változást, a telefonnal párhuzamosan megjelenő kontrollerkiegészítő érdekességnek nem utolsó.

GDC 2013: The Phantom Pain - új trailert kapunk

A Gametrailers TV legutóbbi adásában maga Joakim Mogren, a Moby Dick Studio vezérigazgatója szólal meg, az interjú persze csak még inkább ráerősít arra a feltételezésre, hogy a projekt mögött Hideo Kojimáék állnak.

Kiválogatja a Sony a PlayStation-játékosok krémjét

Egy kiszivárgott e-mail szerint a Sony új programot indít, amiben a főszerepet a PlayStation-játékosok "felső 1 százaléka" kapja. Hogy mi lesz a lényege, nem tudjuk, azt lehet csak sejteni, hogy ki kerülhet be ide.

LEGO City: Undercover - külső merevlemezzel

A LEGO City: Undercover laza 22 gigabájtot nyom, tehát ha valaki letöltené az eShopból, minden valószínűség szerint kénytelen lesz külső merevlemezt beüzemelni a folyamat megkezdése előtt.

Skylanderst csinál a Pokémonból a Nintendo

A Pokémon Rumble Wii U-s változatát még februárban jelentették be a japánok, nem is tulajdonítottunk nagy jelentőséget neki, most viszont kiderült, hogy az új részt Skylanders módra képzelik el a készítők...

PC-re is megjelenik a Mortal Kombat?

A verekedős játékok patinás képviselője, amely 2011-ben visszahozta a vérgőzös kivégzéseket a köztudatba, számítógépekre is megjelenhet. A PC-s verzió már előrendelhető az Amazon webáruházban.

Még egy kép a Rambo: The Video Game-ből

A Reef Entertainment újabb screenshotot tett közzé a Rambo: The Video Game-ből, amelyen már akció közben csodálhatjuk meg a játékot, belső nézetből. Hősünknek a kisváros rendőrségével gyűlik meg baja.