Hírarchívum - 2013. április

A héten leplezik le a Call of Duty: Ghostsot?

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy május elsején mutatkozik be az új Call of Duty. A Tesco áruházlánc úgy tudja, hogy az idei rész új engine-re épül és a játékmeneten is történik néhány változás.

Beyond: Two Souls - 35 perc játékmenet

Igazán remekül indítjuk a hetet! A New York-i Tribeca filmfesztiválra 35 perces gameplay-felvétellel készült a Sony a Beyond: Two Soulsból, pluszban egy érzelmekkel teli friss trailert is levetítettek.

Dátumot kapott a Dust 514

A World of Darkness-infók mellett egy Dust 514-megjelenési dátumot is hozott az EVE Fanfest, a CCP bejelentette, hogy május közepén bőgnek fel az EVE Online-t kísérő online FPS szerverei.

Ennyit keresett tavaly Bobby Kotick

Végre valami izgalmas bulvárhír: Blikkapocs rovatunk most annak járt utána, hogy mennyit keresett tavaly az Activision-Blizzard vezérigazgatója, Bobby Kotick. Az eredmény megdöbbentő: jó sokat!

Látnivalókon a Madden NFL 25

A sorozat huszonötödik születésnapja apropóján átszámozott Madden NFL-epizódról kaptunk most néhány képet és egy videót - utóbbi már a játékmenetet, és így az Infinity engine új változatát mutatja be működés közben.

Új Halo-képregény a láthatáron

Halo: Initiation címmel új képregénysorozatot indít a Dark Horse, ami Sarah Palmer, a Spartan-IV program egyik tagjának történetét fogja elmesélni. Ízelítőül mutatunk is belőle egy-két képkockát.

Infinite Crisis - Gaslight Batman és Doomsday

Folytatódik az Infinite Crisis karakterbemutató-sorozata, ezúttal Gaslight Batman és Doomsday képességeit veszik sorra a Turbine munkatársai, miközben éles bevetés közben figyelhetjük meg mindkét szereplőt.

Már tárgyalnak a Soul Sacrifice folytatásáról

Meg sem jelent Európában, de Keiji Inafune máris arról beszél, hogy megkereste a Sonyt a Soul Sacrifice folytatásának ötletével. A dizájner magabiztos, a PS Vita konkrét húzócímének tartja a játékot.

Gyorshír: iPhone-ra is elérhető a LEGO Batman 2

A LEGO-játékoknál alapvetés, hogy minden platformra meg kell jelenniük, miért pont az iOS maradna ki? A Traveller's Tales tavaly megjelent LEGO Batman 2-je már tölthető is iPhone-ra és iPadre.

Counter-Strike: GO - fizethetsz a rajongói pályákért

A Valve bejelentette az Operation Payback indulását, aminek keretében hét rajongók által készített pálya válik játszhatóvá a Counter-Strike: Global Offensive hivatalos szerverein. A bevételből az eredeti készítők is kapnak.