Hírarchívum - 2013. július

Új előzetesen a Splinter Cell: Blacklist

Megérkezett a Splinter Cell: Blacklist sokadik előzetese, ezúttal nem feltétlenül a játékmenet, inkább a hangulat és a kedvcsinálás kapja a főszerepet. Még egy hónapig kell kibírni!

Játékot kap a Firefly

Alig kezdődött el, újabb bejelentést hozott a San Diego-i Comic-Con: a Fox Digital Entertainment a rendezvény falai között árulta el, hogy játékadaptációt kap a Firefly című tévésorozat.

Képregény készült a Plants vs. Zombies alapján

Képregény készült a Plants vs. Zombies alapján, az első két epizód már olvasható, a többi pedig még a nyár folyamán megjelenik. Az anyag egyelőre iOS-exkluzív, novemberben lesz nyomtatott kiadás is belőle.

DriveClub - a versenyekről és a helyszínekről

Frissült a hivatalos PlayStation Blog egy DriveClubről szóló bejegyzéssel, melyből kiderül, hogy az Evolution Studios alkotásában városi és vidéki helyszínek keverednek, s nem feltétlenül az győz, aki elsőként ér célba.

Így háborúzz a Ascend: Hand of Kulban

Free-to-play szerepjáték érkezik Xbox Live-ra az idén, az Ascend: Hand of Kul még tavaly mutatkozott be az E3-on, jelenleg a zárt bétateszt zajlik. Nézzünk bele az új trailer segítségével!

Ismét szóba került a Beyond Good & Evil 2

Michel Ancel ismét elejtett pár hírmorzsát a Beyond Good & Evil 2-ről. Naná, hogy nincs semmi konkrétum az ügyben, de legalább életben van a projekt és halad a beteljesülés felé. Mi pedig kitartóan várakozunk.

The Elder Scrolls Online képsorok

A VG247 mikrofonvégre kapta Nick Konkle, a Bethesda szóvivőjét, aki elárult néhány okosságot a The Elder Scrolls Online konzolos verzióiról. Vajon hogy muzsikál kontrolleren egy MMO? Némi gameplay is akad.

Az eredeti Flashbacket is tartalmazza a remake

A Ubisoft bejelentette, hogy az 1992-ben megjelent, klasszikus Flashback felújított változatát is megtaláljuk a remake mellett. Itt a remek alkalom arra, hogy visszautazunk az időben, s összehasonlítsuk a múltat és a jelent.

Ijesztő teaseren a konzolos Diablo III

A gonosz éjjelente a hálószobádba lopózik, s ha nem vigyázol, magával ránt a sötétségbe. Hatáskelőt teasert kapott a konzolos Diablo III, melynek témája összetéveszthetetlenül emlékeztet valamire. Kitaláljátok?

Himalájai körséta a DuckTales: Remasteredben

Kvák kapitány és Dagobert bácsi némi kaland reményében a Himalája hófödte és jeges hegycsúcsait is felkeresik a DuckTales: Remasteredben. Erről a helyszínről érkezett most egy hangulatos trailer és néhány kép.