Hírarchívum - 2013. szeptember

DriveClub - egy Mercedes-Benz volánja mögött

Friss trailer landolt nálunk a DriveClubról, melyben egy Mercedes-Benz AMG-t csodálhatunk meg kívülről-belülről. Csodás vidéki tájakon hasítanak a részletgazdag autómodellek, a grafikusok kitettek magukért.

Rocksmith 2014 - ilyenek lesznek a minijátékok

Szűk egy hónap van hátra a Rocksmith 2014 megjelenéséig, de addig sem fogunk unatkozni: befutott a Ubisoft gitáros játékának legújabb előzetese, ami a Guitarcade játékmódot mutatja be.

Sonic: Lost World - friss látnivalók érkeztek

Egy új előzetest és huszonhat képet zsebeltünk be a soron következő Sonic-epizódból, a látnivalók ezúttal a játék főellenfeleit, a Halálos Hatost mutatják be közelebbről. Csekkoljátok őket!

20 millióba euróba került a Beyond

Tudjuk, a GTA V rekordköltségei után nehéz igazán megdöbbentőt mondani, de talán érdekességnek ez sem utolsó: francia lapértesülések szerint a Beyond: Two Souls 20 millió euróba fájt.

Blogajánló: GTA, Diablo III, Joker és az unalom

A nap már órák óta fent van, de mi még csak most botladozunk ki a bárból. Totálisan kikészültünk, járni alig bírunk, csak arra van erőnk, hogy egymást szidalmazzuk a régi sérelmek miatt.

Interaktív traileren a Hellraid

Új előzetest kapott a Hellraid, ráadásul az interaktív fajtából: a játék előzményeit elmesélő trailerben egy szerzetest kell biztonságba menekítenünk az életére törő rémségek elől. Izgi lesz!

Íme, az első Valve-bejelentés: jön a SteamOS

Ahogy megígérte, a Valve tegnap este előrukkolt az első bejelentésével: érkezik a SteamOS, ami egy Linux-alapú, ingyenesen letölthető operációs rendszer lesz, természetesen a játékosok köré szabva.

Battlefield 4 - részletek a bétatesztről

Az EA különbejáratú riportműsorában végre lehullt a lepel a Battlefield 4 bétatesztjének konkrét részleteiről. A játék producere, Patrick Bach megerősítette, hogy egy térkép és két játékmód vár ránk október elején.

Launch traileren az Alien Rage

A City Interactive lövöldéjében semmi mással nem kell foglalkoznunk az idegenek legyilkolásán kívül. Bizony, instant élvezet, pergős játékmenet és ideális feszültséglevezetés vár minket az Alien Rage-ben.

Xbox One - videomegosztás elsőként Xbox Live-on

Az Xbox One-nal felvett videóinkat csak az Xbox Live-on oszthatjuk meg a konzol premierjekor, ám jövőre már a Facebookra és a YouTube-ra is kipakolhatjuk a felvételeket - erősítette meg az MS egyik fejese, Albert Penello.