Hírarchívum - 2014. szeptember

Bemutatkozik a Sleeping Dogs: Triad Wars

Megérkezett a Sleeping Dogs: Triad Wars beígért demonstrációja, melyben a készítők mesélnek egy kicsit az eredeti játékból készült, ingyen játszható spin-offról, sőt mostantól a cím zárt bétatesztjére is jelentkezhettek.

Frissül a Steam Store

A Valve az egyre növekvő játékkatalógusát szeretné mindenki részére áttekinthetőbbé tenni a mai frissítéssel, mely számos új elemmel segíti a több tízmillió fősre hízott közösség elégedettségének növelését.

Élőszereplős traileren a Sunset Overdrive

Ahogyan a Microsoft korábban ígérte, megérkezett a Sunset Overdrive élőszereplős kisfilmje. Vagy legalábbis valami olyasmi. Talán inkább a trailer készítésének rövid áldokumentumfilmje.

Estig ingyenes a Tropico 3

A Humble Store a klassz akciói mellett időnként bedob egy-egy ingyenes címet is a közösség örömére, ezúttal a Tropico harmadik részét pakolhatjuk át a Steam-fiókunk játékkönyvtárába. A lehetőség estig él, így érdemes sietni.

Jön a BioShock Infinite - Complete Edition

A GameStop listázása szerint érkezik a BioShock Infinite "teljes" változata, melyben az alapjáték mellett az összes DLC is helyet kap. A hírt azóta a 2K-től is megerősítették, így készíthetjük az útlevelünket. Irány (újra) Columbia!

Novemberben jön hozzánk a PlayStation TV

Szűk két hónap múlva kerül az európai boltok polcaira a PlayStation TV. A szerkentyű viszonylag olcsó lesz, és nemcsak a Vita-játékokat futtatja a tévéden, de képes a PS4-es játékok streamelésére is.

Kétperces ízelítő a WWE 2K15-ből

Gameplay előzetest kapott a WWE 2K-sorozat idei felvonása, és bár a kétperces trailer túl sok érdekességet nem mutat majd a rajongóknak valószínűleg, kedvcsinálónak így is tökéletes darab.

Frissítve: Megérkezett a PES 2015 demója

Csak éppen az európaiak maradnak ki belőle egyelőre. Persze gyors ázsiai regisztrációval bárki hozzáférhet a Pro Evolution Soccer 2015 kipróbálható változatához, szeptember 23-án pedig jenki accounttal is játszhatunk majd.

Brit toplista: még mindig a Destiny az első

Habár több új játék is megjelent a múlt héten, és ezek ráadásul jól is szerepeltek, a Destinyt nem tudták megszorongatni az Egyesült Királyságban. Így megint a Bungie FPS-e vezeti a brit toplistát.

HWSW: Harmincadik születésnapját ünnepli az Elite

A hétvégén ünnepelte harmincadik születésnapját a videojátékok történetének egyik klasszikusa, az Elite, amelyet 1984. szeptember 20-án kezdtek árulni - olvasható nagytestvérünknél, a HWSW-nél.