Hírarchívum - 2015. november

Holnap jön a Age of Empires II HD új kiegészítője

Még áprilisban jelentette be a Microsoft, hogy hivatalos kiegészítő készül a felújított Age of Empires II-höz. Az Age of Empires II HD: The African Kingdoms a jó meleg Afrikába kalauzolja el a játékosokat.

PC-re is jön a WWE 2K16?

Azt pletykálják, hogy PC-re is meg fog jelenni 2K Sports pankrátoros játéka. A tavalyi epizód számítógépes verziója végül csak 2015 tavaszán érkezett meg - reméljük, ezúttal nem kell ennyit várni.

Xbox One-ra is átírták a Skyrimet a Fallout 4 miatt

Az megvan, hogy a Bethesdánál a fiók mélyén ott lapul a The Elder Scrolls V: Skyrim Xbox One-os portja? A srácok azért írták át a szerepjátékot, hogy jobban megismerjék az Xbox One hardverét a Fallout 4 munkálatai előtt.

E hónapban is versenynapokat tart a Real Gamers

November végén lesz a Real Gamers versenysorozat következő állomása Kecskeméten. A helyszínen próbára teheted tudásodat a League of Legendsben, a World of Tanksben, a Mortal Kombatban és a FIFA 16-ban.

Xbox One - ilyen az áttervezett Game Hub

A Microsoft teljesen biztos abban, hogy az Xbox One novemberi rendszerfrissítése jó lesz nekünk. Az átdesignolt Game Hubok ezentúl sokkal több információt tartalmaznak a követett játékról. Nézzük meg közelebbről!

WhiteDay - koreai horrorjáték PlayStation VR-ra

Javában zajlik Korea legnagyobb játékkiállítása Puszanban, a G-Star, ahol a Sony is konferenciázott tegnap. Itt jelentették be a WhiteDayt, amely egy PlayStation VR-ra készülő horrorjáték lesz csinos lányokkal a főszerepben.

Black Ops 3 - ilyen lesz a Dead Ops Arcade

Az már eddig is nyílt titok volt, hogy a Dead Ops Arcade a Call of Duty: Black Ops 3-ban is tiszteletét teszi, most viszont mozgásban is megcsodálhatjuk a felülnézetes minijátékot. A zombiirtás soha nem volt még ilyen élvezetes.

Megjelent az Anno 2205, itt a launch trailer

Miután a Ubisoft már szinte az összes történelmi korszakot feldolgozta az Anno-sorozatban, az új rész már a távoli jövőbe kalauzolja el a játékosokat. Az Anno 2205 a boltokban van, nézd meg az utolsó trailert!

Friss részletek a Quantum Breakről

A Game Informer legfrissebb számának címlapján a Remedy sikergyanús játéka, a Quantum Break terpeszkedik, ami azt jelenti, hogy új infók kaptak szárnyra az Xbox One-exkluzív címről. Történetmesélésből ötös.

VR-támogatást kap a Trackmania Turbo

Noha a PlayStation VR-t támogató játékok listáján már feltűnt a Trackmania Turbo, a Nadeo most formálisan is bejelentette, hogy a játékot felkészítik az Oculus Riftre és a japánok VR-szemüvegére is.