Hírarchívum - 2015. november

Újra mozog a gyönyörű Lost Ark

Pont egy éve kiáltottuk ki a leglátványosabb Diablo-klónnak, a Lost Ark Online-t, amely ugyan koreai fejlesztés, mégis megérdemli a nemzetközi rivaldafényt. Brutális animációk, meggyőző környezet és némi Kingdom Under Fire.

Kôna - te túlélnél egy természetellenes hóvihart?

A Kôna egy epizodikus megjelenésű, történet-vezérelt horrorjáték, amely az 1970-es évek kanadai vadonjában játszódik. Hősünk egy háborús veterán, akinek a zord körülmények ellenére egy sor rejtélyt kell megoldania.

Visszatér a Contra, de nem úgy, ahogy szeretnénk

A Famitsu szerint a Konami új Contra-játékot fejleszt. A dolognak két szépséghibája is van: mobiljáték lesz és a kínai piacra szánják, pedig már a 2011-es Hard Corps: Uprising óta várunk az új részre. Mindhiába.

Megjelent a PC-s Sonic: Lost World

Az eredetileg Wii U-n hódító Sonic: Lost World végre megjelent PC-re is. A digitális változat átdolgozott grafikával hódít, támogatja a kontrollereket és a steames achievementeket is. Egy launch trailert is kaptunk a Segától.

Fallout 4 - így fest ultra-beállítások mellett

Tovább szivárog a Fallout 4, ezúttal a PC-s verziót vehetjük szemügyre egy rakás screenshoton keresztül - a képek maximális grafikai beállítások mellett készültek. Továbbá húsz percig nézhetjük mozgásban a szerepjátékot.

Megvette a Candy Crush Saga alkotóit az Activision

A cég bejelentette, hogy megvette a King Digital Entertainmentet, amely olyan játékokat készített eddig, mint a Candy Crush Saga és a Bubble Witch Saga. Az akvizíció azért is érdekes, mert a vételár 5,9 milliárd dollár.

Modtámogatást kap a PC-s Black Ops III

A Treyarch bejelentette, hogy modtámogatást kap a Call of Duty: Black Ops III számítógépes változata, igaz, csak jövőre, jó eséllyel azután, hogy a hivatalos pályacsomagok már megjelentek.

Milyen játékok jönnek a PlayStation VR-hoz?

Már nem kell sokat várni arra, hogy az első VR-szemüvegek boltokba kerüljenek, de az biztos, hogy az első hónapok, esetleg évek kritikusak lesznek számukra. A jó nyitócímkínálat elengedhetetlen lesz.

HWSW: Csökkenti a kalózkodást a Spotify

Meglepő helyről érkezik segítség a kalózkodás ellen: egy friss kutatás szerint a Spotify eddig az egyik legjobb ellenszere az illegálisan letöltött zenének, a felhasználók szívesen fizetnek a kényelemért és a jó minőségért.

Várakozásokon felül teljesített az EA

Adósak vagyunk még az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi jelentésével, amely szerint várakozásokon felüli eredményekkel zárta a kiadó az elmúlt negyedévet. A cég érthető módon tűkön ülve várja a karácsonyi szezont.